PARTYINFO

 

KAMIKAZE SILVESTR & NOC U MERKURA

Datum konání:
31.12.2005 - sobota
Místo konání:
Pardubice - L-klub
DJs:
Luke Sun (D), Sebastian Rau (D), Agent, Kaisersoze, Pavel Krejdl, Džejár, Lord Space, Hech, Mr. Pupitz, Klubo, Maria.N, Lucky Bob
Live:
Fishguard aka Dj Matrix Live!
Popis:
start 20:00, vstup 200/250 czk, afterparty v klubu Ponorka,
 
 
Kamikaze Silvestr a Noc U Merkura v L-klubu
Agentura DC Promo pro vás nachystala silvestrovský mejdan v L-Clubu v Pardubicích. Techno pódium ovládnou kromě rezidentních DJů akcí DC Promo dva Němci - Luke Sun a Sebastian Rau, z domácích potom například Pavel Krejdl a Kaisersoze. Druhé pódium bude patřit převážně houseovým rytmům a hrát vám budou U Merkura DJs.
 

Techýnko, housíček, koktejly...

Po vydařeném šestém ročníku Christmas Party v Kutné Hoře si agentura DC Promo připravila  "rodinný" silvestrovský dýchánek v pardubickém L-klubu. Jako hlavní hosté zahrají např. Luke Sun vs. Sebastian Rau/D, Agent, Matrix, Kaisersoze, Pavel Krejdl na druhém houseovém flooru téměř celá parta Umerkura DJs - Hech, Mr. Pupitz...

Vstupné je do 22.00 hodin 200,- Kč pak o 50,- Kč víc. Startujeme ve 20.00 hod., končíme v 6.00 hod., připravena je i after party v klubu Ponorka.

Nepůjde o "klasickou" party v L-klubu. Mejdan je laděný spíše jako "rodinný" mejdánek pro znamé z Východních Čech a blízkého okolí. Samozřejmostí bude kvalitní sound, příjemná světla a široký výběr nápojů.
Mojito a Cuba Libre bude speciálně pro tento večr za 70,- Kč.

U Merkura Stage je celá pod taktovkou DJů Hecha a Mr.Pupitze. Merkurácké dekorace, JBL sound a světla ze shopu U Merkura a hlavně příjemný house po celý večer.

Na party je přísný zákaz vnášení pyrotechnických výrobků, drog a zbraní.

Přijďte slavit s námi.

Více info zde.

 
Kamikaze Silvestr v L-Clubu

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016