PARTYINFO

 

TAKEOVER 2

Datum konání:
25.12.2005 - neděle
Místo konání:
Praha - Crash Club
DJs:
Duster (Ru), Pishta vs. Maczy, Appu vs. Crabby, Beast 67, Marihai
Popis:
start 21:00, vstup 50 czk
 
 
Takeover 2: informace a profily DJs
V neděli 25.12., den po Štědrém večeru se v klubu Crash v Praze na Jižním Městě znovu rozezní zlámané beaty a dunivé basy na party s názvem Takeover.
 

Gramce si na tomto večírku osedlají Appu a Crabby ze soundsystému Bassys, místní gangsteři Pishta s Maczym, rezidentní djs Beast 67 a Marihai a konečně i hlavní host - Dj Duster, host z daleké Sibiře, od něhož můžeme čekat set plný exkluzivního ruského matroše. Takže den po Štědrém večeru, neděle 25.12. Klub Crash, Zdiměřická 17, Vstupné 50,-, Start 21:00, Bassys Turbosound, světla a pařba jak má beat :)

Duster
Denis aka Duster je drumandbassový dj a promotér z daleké Sibiře. K junglu a drumandbassu se dostal kolem roku 2000. Od té doby propaguje v zemi mrazu a vodky kult zlámaných beatu. V rodném půl milionovém městě Tomsk, které je univerzitním centrem oblasti, je Duster hlavní postavou zdejší scény, na svých akcích představil většinu známých ruských djs, radiovým a televizním pořadem Nova Muzika byl vyhlášen nejlepším djejem města a nejlepším promotérem. Dále založil jediný sibiřský info server o dnb s názvem frozenbass.ru a spolupracuje také s největším ruským serverem Jungle.ru. Pravidelně se objevuje na většině sibiřských akcích, jakým byl třeba festival Sun Vibes s návštěvností 3tisíc lidí. Od Dustera mùžete čekat mix především neurofunkových a technem ovlivněných záležitostí, často ještě nevydanou ruskou produkci, ale i dubplaty z ostatních dnb pozitivních zemí.

Pishta + Maczy
Pishta a Maczy už nějaký ten pátek pouštějí beaty ve všech možných klubech v Praze i mimo ní. Ač má každý svùj specifický styl, dohromady by se jejich selekce mohla označit jako pestrý mix raggajunglu, jumpupu, liquid funku a techstepu. Maczyho je možné slyšet míchat i hiphop či hitovky dob minulých, v Pishtove vinyl bagu se najdou i dancehallové desky. Uvidíme kudy se bude ubírát jejich set.

Appu + Crabby
Bratři v barvách soundsystému Bassys a aktuálnì i seskupení Acid Alliance. Oba dva byli součástí Bassbeast sound sys. v době jeho počátkù. Od roku 2003 už jako Bassys objíždějí parties po celé republice. Appuovy sety jsou zábavné a hravé, nicméně dokáže i pořádně zahrozit pekelnými basy i ragga vokály. Sety Crabbyho se skladají s klasických raggajunglových hitù, oldskulových pecek i současné kanadaské ragga produkce. Oba mají za sebou vystoupení například s Panaceou či franzouským soundsystémem Alif.

Beast 67
Hlavní postava serveru drumandbass.cz, stríbrný na českých DJ awards z roku 2002. Technicky stoprocentní dj v jehož setech mužete zaslechnout jumpup, temné syntetické tracky i amenové nářezy. Nikdy nezapomene svůj set okořenit českou produkcí. Je třeba zmínit že díky němu spatřilo světlo světa CD Back in my mind a v dohledné době se tak stane i s druhým pokračováním. Beast67 má zkušenosti s hraním po celé republice, ale napríklad i v Polsku. Zahrál si po boku takových jmen, jako je Dj Wildchild, Mathematics, Concord Dawn, MC Det a další.

Marihai
Poměrně nové jméno na scéně. Do podvědomí se dostal predevším jako producent díky vinylu vydanému na vlastní náklad a tracky na kompilacích Playback a Back in my mind. V poslední době se prosazuje i jako dj a hrál na mnoha klubovkách i freeparties ať už v Čechách nebo na Moravě. Ve svých setech se snaží obsáhnout všechny elementy které drumandbass nabízí, ale přeci jen má blíž k temné straně síly.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016