PARTYINFO

 

LEGENDARY X-MASSACRE 2005

Datum konání:
25.12.2005 - neděle
Místo konání:
Ústí nad Orlicí - KD
DJs:
main stage - Daho & Ginger, Dave Fish, Denius, Jannis, e-Li + Myussa (vocal), Subsist
bar stage - MilkShake, Luckie, Guy-G, Click Joe
Live:
Newmi
Info:
http://www.infomag.cz
subsist@xprnc.com
Popis:
vstup 130 czk
Line-up:
Main stage
21.00 Jannis
22.30 e-Li & Myussa (vocal)
23.30 Denius
00.45 Daho & Ginger
02.15 Dave Fish
03.30 Subsist

Bar stage
21.00 Newmi live
22.30 Guy-G
00.00 MilkShake
02.00 Luckie
03.00 Click Joe
04.00 Free style
 
 
X-massacre 2005 party oslaví o Vánocích 7 let
Party X-massacre oslaví o letošních Vánocích už sedmé výročí svého vzniku. Co všechno vás na party potká a nemine se dozvíte v následujícím článku.
 

A je to tu. Opět. Jako každý rok. Znovu a znovu. Už sedm let! Party, která se stala srdcovkou pro mnoho lidí. Party, která se některým stala jejich první zkušeností s elektronickou muzikou. Party, která má pevný základ, zaručenou povánoční atmosféru, která se prostě chce bavit. Party, která hudebně nikdy nezklamala. A ani letos tomu nebude jinak.

A cože se na Vás chystá? Line up vyvážený, dynamický, pestrý a zábavu od začátku do konce zaručující.

Hlavními tahouny budou bezpochyby severští techno pionýři Daho & Ginger. Jejich společná vystoupení si velmi rychle získala přízeň širokého publika a není se čemu divit. Přesné, rychlé a promyšlené mixy ze čtyř gramců a dvou mixů zvednou na nohy úplně každého. A jakmile Daho zapojí mikrofon, je vymalováno. Show je kompletní.

Slovensko bude reprezentovat djské duo MilkShake, tvořící djové Milosh a Skank z minimalové crew Leporelo. S naprostým klidem si troufnu tvrdit, že patří mezi top 10 nejlepších slovenských djů. Důkazem může být třeba jejich rezidentní hojně navštěvovaná noc v Subclubu (U.club), jednom z nejslavnějších klubů střední Evropy. Zvuk společných vystoupení je plný bassových groovů, nevšedních samplů, velmi často doprovázených krásnými vokály. Prostě taneční pecky, které zaručeně zvednou náladu.

Samozřejmě ani na drum´n´bass jsme nezapomněli. To bychom si nedovolili:-) Producentský talent, objev, tak nějak by se s nadsázkou dal škatulkovat pardubický Denius. Myslím, že jeho touha, ukázat světu, „zač je toho český drum´n´bass“, mluví za vše. Při svých  djských vystoupení hraje tracky jak své, tak i jiných producentů. Je určitě na co se těšit.    

I když nevystupují společně, představím je společně. To proto, že oba aktivně působí ve stejném městě. Brno je místem života mnoha djů. Mezi ty neopomenutelné patří bezpochyby populární a technicky velmi zručný Dave Fish, rezident Flédy (Progressive Zone). Sledovat Davida při hraní je zážitek. Hudební cítění mu prostě není cizí. A to dokazuje nejen jako dj, ale i jako producent. Na svém kontě má pár placek, které se skutečně prodávaly. Druhým napůl-brňákem je hudební velefajnšmekr Click Joe, pořadatel menší, ovšem oblíbených klubovek Magion. A jak se pozná takový fajnšmekr? Například tím, že na Massacru odehraje eklektický set slibující broken beats, acid jazz, down-tempo i minimal. 

The rest of line up je tradičně v rukou přátel regionu:-) Jako vloni i letos odehraje deep-housík dj Luckie. Atmosferic drum´n´bass nezosobní nikdo jiný než dj e-Li v doprovodu vokalisty Myussy. Jejich poslední společné vystoupení pamatuje open air Suncastle a určitě bude pamatovat ještě dlouho. Další zlomený beat v podobě break-beatu vezme do rukou transformovaný techno dj Jannis. Jak on sám potvrzuje, tento styl mu skutečně učaroval. Živák nebo-li live act dostal na starosti Newmi. O své muzice mluví skromně, ovšem když pod jeho velením promluví sound system, zjistíte, že skromnost mnohdy není na místě. Zvuková kompozice se ponese ve volnějším rytmu, na který naváže a v hip-hopovém rytmu bude pokračovat dj Guy-G. No a výživný line up uzavře neúnavný fanda minimalu dj Subsist.

Bystřejší z Vás zaregistrovaly, že akce bude mít dvě podia. Na tom není nic tak neobvyklého. Ovšem neobvyklou novinkou a částečně i experimentem bude letos skladba line upu hlavního podia. Na časté dotazy, „proč musí být drum´n´bass vždy až v druhé části večera“, nechceme být chladní a rozhodli jsme se Vám vyhovět. Letos se začne zlomenými beaty a až po půlnoci se začnou rovnat. Doufám, že tuto změnu náležitě oceníte.
Po technické stránce se máte rovněž na co těšit. Kvalitní a silný zvuk je samozřejmostí. Ovšem světelný park včetně laseru doprovodí ještě dvě plazmové obrazovky v čele s videoprojekcí, kterou bude kočírovat vynikající vj Siggy.  

A co je na Massacru ten největší „masakr“? Jednoznačně vstupné! Sto-třicet korun českých je skoro dobročinnost:-)

Závěrem nezbývá než Vám popřát skvělou, ničím nerušenou, zábavu a nám co nejvíce lidiček:-)  

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016