PARTYINFO

 

LASER NIGHT VOL.1 - SCHRANZATION

Datum konání:
21.01.2006 - sobota
Místo konání:
Praha - Matrix
DJs:
Aton (SWE), Skullcrash, Pluschen, Czscream, Fonique, Nix Fungate, Enzo, Mephisto, Golpe
Live:
Jerremy Storm and Balron aka Sound Masters
Info:
http://www.laser.ic.cz...
fonique@djfonique.com
Popis:
start 20:00, vstup do 22:00 100 czk, poté 150 czk
 
 
Laser Night: první pravidelná schranzová noc + soutěž
Agentura V3D přichází s první pravidelnou schranzovou nocí u nás, kterou nazvala Laser Night. Její premiéra se odehraje 21. ledna v pražském Matrixu, kde vystoupí Aton, Sound Masters, Plüschen, Enzo, Fonique a další.
 

Agentura V3D, oznamuje konání první pravidelné, čistě hard-techno/schranzové akce v České republice. V roce 2006 proběhne 12 parties Laser Night.

Na této sérii akcí se představí čeští DJs a Live acty. Akce bude putovní, tedy ostravští nemusí mít strach z cesty do Prahy, Laser Night přijede za nimi.

Co vám můžeme slíbit? Noc plnou tvrdého techna a schranzu servírovanou mladými DJs z celé ČR, ale i vystoupení zahraničních hostů.

Cílem akcí Laser Night, potažmo celé agentury V3D je tvrdá taneční hudba pro všechny, pozdvižení a prosazení českých producentů na srovnatelnou úroveň se světovou scénou. Jistě, není to úkol, který se dá zvládnout za měsíc. Celý tým V3D čeká v letech budoucích mnoho práce, ale doufáme, že naše práce přinese užitek vám lidem, kteří se bez taneční muziky nedokážete obejít, a pro vás, kteří doma sedíte u programů a gramců a toužíte si zahrát pro lidi.

Na Laser Nigth vol. 1 "Schranzation" vystoupí:
Aton, Sound Masters, Plüschen, GoLPe, Skullcrash, Enzo, Mephisto, CZScream, Nix Fungate, Fonique.

O performance se postará tým pohledných tanečnic.

Více informací najdete na www.laser.ic.cz, nebo na schranz.cz.



Profil agentury V3D

Naše agentura V3D vznikla na přelomu roku 98 a 99 původně jako inet label, postupem času také jako booking několika začínajících moravských DJs a producentů.

Od roku 2000 jsme se začali zajímat i o promotion, pořádali jsme spoustu klubových akcí po jižní Moravě (Techno Madness, Universe-X .. atd.) Začali jsme také spolupracovat s agenturami Strobe a Techno Planet.

Celkem se nám dařilo a rozšířili jsme booking, což se časem ukázalo jako ne moc dobrá věc a po nějaké době jsme se rozhodli spíše pro kvalitu než kvantitu. Z celkem asi 12 bookovaných DJs zustali pouze Jerremy Storm, Balron aka Solaris a DJ Mywal.

Ale samozřejmě jsme se snažili najít i nějakou posilu, což se nám asi po dvou letech povedlo a od roku 2004 se k nám přidal slovenský producent Noro, který nás zaujal svojí originální hudební tvorbou.

Téhož roku jsme také začali spolupracovat s německou agenturou Quatrix Records, která v tu dobu bookovala např.: Vipera XXL, DJ Nokturnus, Mister Jay a další..

V roce 2005 začínáme spolupracovat Foniqem, který se stává po krátké době spolumajitelem V3D. Dále v tomto roce také navazujeme vlemi důležitou spolupráci se serverem Schranz.cz a členy jeho jednotlivých sekcí, se záměrem vytvořit agenturu pod kterou by spadaly jednotivé bookingy a producenti, kteří se zaměřují pouze tvrdší styly taneční hudby.

Od 1.1.2006 pod agenturou V3D vystupují tito DJs:

Aton (Swe)
Nokturnus (Ger)
Mark OG aka Masser (CZ)
Skullcrash [Live] (CZ)
Pluschen (CZ)
Fonique (CZ)
Herak (SK)
Nix Fungate (CZ)
Golpe (CZ)
CZScream (CZ)

dále také tanečníky a další umělce v oblasti taneční hudby.

Kromě bookingu má V3D na svědomí také i-net label TechArt, který plánuje v časech příštích i odstartování produkce vinilů a cd nadaných producentů a první Česko-Slovenské Fórum DJs & Producentů. 

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016