PARTYINFO

 

EMPORIO PARTY OPENING

Datum konání:
27.01.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Brian (djbrian.cz), Mario, Souky, Sound Tropéz
Popis:
start 22:00, vstup 300 czk, holky do 01:00 vstup zdarma, poté 150 czk
 
 
Emporio Live: nová klubovka v Mecce
DJ Brian chystá další klubovou noc v holešovickém klubu Mecca. Vedle úspěšné Olympia party rozjíždí klubovku s názvem Emporio Live, která si svou premiéru odbyde už tento pátek. Kromě Briana vystoupí také DJové Mario, Souky a Sound Tropéz, ale tím programová nabídka zdaleka nekončí. Více informací v tiskové zprávě.
 

Brian a Café Emporio uvádí novou rezidentní noc v klubu Mecca pro všechny mladé lidi, co se v Praze nudí, hledají něco nového a chtějí se bavit. EMPORIO Live je o zábavě, show, akci, atmosféře a krásných dívkách, protože ty mají do 01:00 vstup zdarma. Dáme Vám impulz k prožití něčeho výjmečného. Exkluzivně pro Vás máme Live taneční vystoupení singlu Hung Up od Madonny, zavítá mezi nás i slavná drag queen Donna jako RuPaul a o dalších performancích se dozvíte až v Mecce.

Jak se budete bavit, záleží už jenom na Vás. Hrát se bude svěží funky disco house v podání zkušených pražských DJů jako jsou Brian, Mario a Sound Tropéz. V chill outu Vás pro změnu rozpálí DJ Souky a jeho 80's & 90's hot mixxx. Sexy tanečnice, performance, EMPORIO Live dekorace, lights & sound.

Začátek ve 22:00, dívky do 01:00 vstup zdarma, kluci 300,-, dívky po 01:00 za 150,- . Oficiální warm up party od 20:00 v Emporio café (Jindřišská ul., Praha 1).
Neseďte doma a pojďte se bavit.  Později byste toho stejně litovali....

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016