PARTYINFO

 

MIXER

Datum konání:
13.01.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Loutka & Tráva, Mario (Sk)
Popis:
start 22:00, holky do 23:00 vstup zdarma
 
 
Mixer pro Radost FX už tento pátek
Pátek 13. ledna 2006 snad nebude nabádat k tomu, abychom se uzavřeli doma a čekali, že ho v rámci našich pověrčivých povah přežijeme ve zdraví. Ba naopak, je třeba se mu postavit a jedna z těch důstojnějších voleb by mohla být právě Radost FX, kde se koná první letošní Mixer pro Radost FX.
 

Většina z vás jistě zaregistrovala, že MIXER se první letošní lednový pátek vrátil do klubu Roxy. Zde je na místě osvětlit alespoň částečně situaci, která nastala.

MIXER byl v době uzavření Roxy zapůjčen do Radosti FX, kde fungoval do konce roku 2005. Poté nastala poněkud komplikovaná a nepřehledná situace. Radost FX byla připravena party podstoupit Roxy, tak jak bylo dohodnuto, ale vzhledem k tomu, že oba residenti by rádi zachovali společná vystoupení i v Radosti FX, snažili jsme se společnými silami dojít ke kompromisu. Z určitých důvodů a po několika komunikačních šumech se stalo to, co jsme nikdo nechtěli. Radost FX po domluvě s jedním z residentních djs naplánovala MIXER na 2. pátek v měsíci, Roxy vyrukovalo po novém roce se stejnou party na první měsíční pátek.

Ihned proběhla jednání, která měla tento vzniklý problém vyřešit. Upozorňujeme, že vše se nese v přátelské atmosféře a že celý problém nastal především díky nedostatečné komunikaci, pracovnímu vytížení před koncem roku a také onemocnění produkce Roxy.

Jednání zatím není ukončeno, ale jisté je, že podobný model stejné akce v obou klubech se již v příštích měsících opakovat nebude.

Tolik trocha osvětlení ke zmatku, který nastal. Děkujeme za pochopení.

A co vás tedy čeká na pátečním, možná posledním MIXER v Radosti FX? DJ Tráva si jako hosta pozval slovenského dje Maria, kterého v Radosti FX uslyšíme vůbec poprvé. Loutka dorazí čerstvý a ofoukaný horským větrem a můžeme se tedy těšit nejen na jeho lahůdkový zimní set, ale také větrem ošlehanou a opálenou tvář .)

Radost FX prozatím děkuje oběma residentům i klubu Roxy, samozřejmě bychom rádi vídávali Mixer v našem programu, ale opravdu si počkáme, až na výsledky našich rozhovorů.
O všem Vás bude včas informovat.

Užijte si páteční Mixer!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016