PARTYINFO

 

SCANDAL!

Datum konání:
27.01.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Femme2Fatale (Peppermint Jam booking), Loutka, Vectif feat. Ivan M.
Popis:
start 22:00, holky do 23:00 vstup zdarma
 
 
Femme 2 Fatale vystoupí v pátek v Radosti FX
V pátek 27. 1. 2006 přivítáme v Radosti FX  po delší odmlce lehce skandální DJskou femme dvojici Femme 2 Fatale.
 

Tyto slečny patří k jedněm z mála našich DJs, které odehrají většinu svých vystoupení mimo hranice naší země a to převážně na Ibize a Mallorce. Důkazem jejich nesporných kvalit budiž fakt, že jsou reprezentováni prestižní bookingovou agenturou Peppermint Jam. F2F předvádí za gramofony skvělou show a také značný hudební přehled. Aktuální a moderní houseový sound je jejich další devizou.
F2F doprovodí nestor a godfather českého houseu DJ Loutka a resident klubu Radost FX a party Plastique DJ Vectif, který vystoupí ve společném setu s jedním z našich nejlepších saxofonistů Ivanem Myslikovjanem.
Tenhle mejdan bude zase hodně divokej :)


Femme 2 Fatale
"Sorry, they are really fucking good!", to je věta, která je nerozlučně spojená s první femme DJskou dvojicí, která v létě roku 2001 skandálně rychle odstartovala kariéru na ostrově s největší hudební konkurencí  - Ibize.
Jejich zvuk, styl a glamour jsou vždy o krok napřed. Femme 2 Fatale jsou energy girls a způsob, jakým doslova grilují své fanoušky je obdivuhodný. Jejich sety jsou živé a spontánní. Vždy kombinují několik různých stylů a při jejich vystoupení se zabaví opravdu každý.
Nejedná se jen o DJing, ale o jeho spojení s divadlem, módou a kabaretem.

Scandal Twins Femme 2 Fatale se Vám představí na party Scandal! V pátek 27. 1. 2006 v klubu Radost FX.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016