PARTYINFO

 

CLASSX - ACID MIX

Datum konání:
13.01.2006 - pátek
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
Javas, Maxime (whiteandround.cz), Koala
 
 
Maxime, Javas a Koala na ClassX ve Flédě
Letošní mejdanovou sérii na Flédě pro vás zahájí pravidelná klubovka ClassX se známou bratrskou dvojicí Javasem a Koalou, kteří si k sobě do party přizvali speciálního hosta.
 

DJ Maxime (whiteandround) Praha / Paris - profil

Francouz naturalizovaný v Praze, jenž pravidelně učinkuje v tamních klubech jako je Radost FX, Roxy, Mecca, L' enfer Rouge, Le Clan, Duplex a další.
Spolupracuje se známým českým saxofonistou jménem Ivan Myslikovjan a celou řadou dalších zajímavých muzikantů, hudebních producentů. Maximův muzikantský rozhled a zkušenosti absoloventa akademie (8let piano, bicí) se promítá do jeho pestré směsice electro, tech-house, progressivních setů s velmi propracovanou strukturou mixů, které dodávají tanečním rytmům razantní energickou formu.

Pod sdružením White and Round  se prezentuje veselá partička lidí pořádajících v Praze pravidelné luxusní večírky, z nichž nejznámější a nejpopulárnější jsou legendární parníky "House Boats" brázdící vltavské vody. Maxime je zde hlavním rezidentním DJem a svým uměním bavit lidi se prezentuje také v rodné Francii (Paris, Rennes, St Etienne, Toulouse), nebo Švýcarsku (Geneve), taky v Německu a na Slovensku.

Těšte se na pořádný electro fresh acid mix !

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016