PARTYINFO

 

FREE MONDAYS IN ABATON

Datum konání:
23.01.2006 - pondělí
Místo konání:
Praha - Abaton
DJs:
Ondrarach
Live:
Jazz Efterrätt + Sly Rabbits
Popis:
start 20:00, vstup zdarma
 
 
Jazz Efterrätt zahrají v Abatonu na Free Mondays
Třetí pondělí v roce 2006 vás v Abatonu přivítá funky-jazzová partička Jazz Efterrätt která v současné době absolvovala své úspěšné tour po Česku.
 

Momentálně dokončuje svou další desku, jejíž zvuk si nechali namíchat ve Švédsku ve stejném studiu, kde ho míchala například Anastacia nebo Michael Jackson na albu History. Příjďte si je ostatně poslechnout sami v pondělí 23. ledna na Free Mondays do Abatonu. Předskakovat jim budou funkoví Sly Rabbits a jako dalšího hosta si přivzali DJ Ondraracha.


Jazz Efterrätt (jazzový zákusek – výraz ze švédštiny), je pražská hudební formace, která ve svém repertoáru nadžánrově spojuje prvky jazzu, funky, blues i latiny.

Za dobu své existence (založeno v roce 1998) vydala dvě své desky. První v roce 2001 pod názvem „Nakousnuto“, druhou vydává letos pod názvem "Festival ist the BEST!" Tato deska je výhradně autorská, a plně prezentuje onu jedinečnou hudební symbiózu.

Díky úzké spolupráci s Českým Národním Symfonickým Orchestrem se Jazz Efterrätt podílel hudebně i autorsky na vzniku Cd "La Paráda" (2004), a měl možnost doprovázet např. Chrise Brubacka, Barryho Masona, podílet se na natáčení hudby k různým filmům, ale taky si třeba zahrát s basistou Marcusem Millerem.

Více info na www.jazzef.com a www.slyrabbits.com.

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016