PARTYINFO

 

ZEN

Datum konání:
21.01.2006 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Kasey Taylor (vapour recordings, australia), Michael Burian, Rai (roxy booking)
Popis:
start 22:00
 
 
Zen s Michaelem Burianem už tuto sobotu v Roxy
Oblíbená progressivní klubovka se po delší odmlce opět vrací do Roxy a vedle Australana Kasey Taylora přivítá i domácího Michaela Buriana. Ten se stává dalším rezidentem Zenu, na kterém ani tentokrát nepřijdete o set DJe Raie, nebudou chybět videoprojekce, dekorace ani speciální světla. Zkuste si zasoutěžit si o volné vstupy.
 

ZEN! Rezidentní progressive noc s dlouholetou tradicí a několika oceněními "nejlepší klubová noc" (dance awards) v řadě, se po delší odmlce vrací v plné parádě!

Otevřít její novou éru v roce 2006 přijede Australan, zakladatel progresivní značky Vapour records, od poloviny devadesátých let velmi aktivní DJ a producent – Kasey Taylor. Od roku 1997, kdy vydal svůj první kousek na vinylu, zcestoval celý svět (od asijských klubů, přes Turecko, Holandsko, Anglii až do USA) a v dnešní době se řadí mezi respektované, aktivní přispěvovatele do světového tanečního zvuku.

Příjemným překvapením bude bezpochyby také "nový" rezident ZENu... Vedle konstantně velmi oblíbeného DJe a v poslední době také slibného producenta Raie, zahraje "nejlepší DJ roku (dance awards), charismatická osobnost s neotřesitelnou základnou skalních fanoušků a rovněž dynamicky se vyvíjející producent – Michael Burian.

Jak je u ZENu zvykem, nebudou chybět speciální světla, dekorace a videoart projekce od Mimo.TV.

Start tradičně ve 22:00, předprodej vstupenek probíhá v síti Ticketstream. ZEN!


Experimentální prostor Roxy / NoD je provozován za podpory Hlavního města Prahy

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016