PARTYINFO

 

ŽEBŘÍK 2005

Datum konání:
10.03.2006 - pátek
Místo konání:
Plzeň - DK Inwest
DJs:
Wich
Live:
Dan Bárta & Illustratosphere, Clou, Moimir Papalescu & The Nihilists, Aneta Langerová, Monkey Business, Disgrafix, Kunny, Prago Union
Info:
http://www.ireport.cz
 
 
Předávání cen Žebřík 2005: program večera
Slavnostní vyhlášení výročních cen ŽEBŘÍK 2005 KIT KAT MUSIC AWARDS, které proběhne v pátek 10. března v plzeňském DK Inwest, bude zahájeno ve 20 hodin koncertem Dana Bárty & Illustratosphere. Na hlavní scéně se během večera dále představí Clou, Monkey Business, The Nihilists nebo Aneta Langerová.
 

Mezi jednotlivými koncerty bude uděleno celkem 30 cen v deseti kategorií podle výsledků čtenářské ankety časopisu REPORT a webu iREPORT.cz. V anketě bylo možné hlasovat do 28. února a její vítězové obdrží tradiční sošky „Tančící R“ výtvarníka Václava Česáka.

Na hlavní pódiu se také odehraje křest prvního DVD Michala Pavlíčka Story 1982-2006, které je exkluzivní přílohou březnového REPORTU, soutěž s Anetou Langerovou o nový iPod či originální taneční vystoupení – to vše pod moderátorskou taktovkou režiséra Zdeňka Suchého. 

Druhá Nescafé stage bude ve znamení hiphopu. Vystoupí zde formace Prago Union, která představí svůj výtečný debut H.D.P., dále rapper Kunny + DJ Omar se svým novým repertoárem, brněnské trio Disgrafix rovněž s novými skladbami
a program zakončí svým party setem oblíbený DJ Wich.

Po pětihodinové show v DK Inwest bude následovat after party s hvězdami Žebříku v režii DJe Macea v nedalekém klubu House Of Blues.

Kompletní výsledky ankety včetně zahraniční části zveřejní REPORT ve svém dubnovém vydání.

Poslední vstupenky za 249 Kč jsou v prodeji v sítích Ticketportal a Ticketpro, na místě bude k dispozici limitovaná edice lístků za 299 Kč.

Další info (včetně možnosti levného ubytování v Plzni) na  www.ireport.cz

 
Hip-hop na předávání cen Žebřík 2005 Anketa Žebřík 2005 odstartovala 1. ledna
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016