PARTYINFO

 

MAGNETIC

Datum konání:
20.01.2006 - pátek
Místo konání:
Pražák - KD
DJs:
Kaisersoze, Lynx, Stuka, Body Bass, Wobr, Stan
Popis:
vstup do 22:00 100 czk, poté 120 czk
 
 
Magnetic: informace
V Kulturním domě v Pražákách u Vodňan proběhne bohužel už poslední taneční party a bude jí Magnetic, na ktreré mimo jiných vystoupí i Kaisersoze.
 

Zdravíme všechny, převážně jihočeské klubery. Je nám velkým potěšením sdělit Vám, že další pokračování pražákovského mejdanu Magnetic je za dveřmi.

K naší velké radosti přijal pozvání brněnský rodák a rezident jedné z nejslavnějších pravidelných halovek Orion Hall, charismatický sympaťák jehož stylem No1 je tvrdé industriální techno, ikdyž jeho druhé já aka DJ Aleph tíhne k minimal music, autor mnoha mixovaných kompilací pro významné české tiskoviny, DJ Kaisersoze.

Milým překvapením a věřte že i pro nás je zabookování, svého času nejoblíbenějšího jihočeského Dje, chlapíka který svým ranním setem ve Svojšicích v roce 2002 rozhýbal nerozhýbaltelné DJ Lynx.
Další je člověk, kterého není třeba dlouze představovat, promotér celého mejdanu a řady jihočeských akcí, už od prvopočátku, člen projektu “Studna” DJ Stuka. Následuje jediný sympatický českobudějovický řezník a rozjetá schranzmachine, která má s Mobym podobný opravdu jen design Dj Body Bass.

Trochu toho tělocviku, cinknutého hutným rozhoupaným beatem a říznutého sem tam nějakým tím škrábancem a mluveným slovem, Vám naservíruje típek, který nepřijímá absolutně žádné omluvenky Dj Wobr. Celou party otevře muž, jehož kořeny se upínají především k jungleu, ale jeho alter ego tíhne k trošku vlhčí odnoži a tou je house Dj Stan.

Takže myslíme, že se máte nač těšit a do party notýsků 20.1.2006 MAGNETIC, Pražák u Vodňan.
Pozor: ! Jedná se o poslední party v tomto prostoru !

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016