PARTYINFO

 

TECH-HOUSE.CZ HORROR NITE

Datum konání:
13.01.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Harold Heath (UK), THCZ djs: Brady, Blond, Drahota
Popis:
start 20:00, vstup zdarma
 
 
Harold Heath vystoupí v pátek na Bukanýru
Další Tech-house.cz Nite na houseboatu Bukanýr se chystá na pátek 13. ledna. Dostala podtitul Horror Nite a hlavním hostem bude Angličan Harold Heath z labelu Oblong. Support obstarají rezidenti Blond, Brady a Drahota.
 

Vážení přátelé kvalitní house music!

Dovolte nám, vás všechny pozvat na vyjímečný večírek Tech-house.cz nite s podtitulem Horror Nite, konající se v osudný pátek 13. na lodi Bukanýr, který bude o to vyjímečnější, že nás svou přítomností obohatí vzácný host z Anglie - Harold Heath (Oblong / UK), který v ČR vystoupí poprvé!

Pokud jste se již stali pravidelnými návštevníky THCZ nite, pak jistě víte, že čas od času, máme tu čest prezentovat zahraničního hosta.


Harold Heath - biografie

Harold Heath patří mezi super producenty house music, vyhrál několik prestižních ocenění s podporou po celém světě. Jako DJ vystupuje přes neskutečných 15 let a jeho DJ sety byste si neměli nechat ujít.

Haroldova diskografie zahrnuje desky ma Bushwackovém labelu OBLONG, dále pak britské labely Urbantorque, Sensei, Freaked, Boxa a Uhuru Beats a dále pak v zámoří na labelech Groove Pleasure, Terraform, Stickman, Household, Soco Audio a Detour. Také remixoval Asada Rizviho klasiku “Slippery Heights”. Jeho tracky remixovali lidé jako: Paul Woolford, Tony Thomas, Asad Rizvi, Grant Del & Daniel Poli ad.
 
Svou hudební kariéru začal jako "rare groove" DJ. V hudbě si prošel styly od Elektra, Hip Hopu, až k Acid housu. Zahrál si na slavných Blowyourown parties, měl rezidenci v dnes už bývalém Eauzone v Londýně, co by host v Brightonu na klíčových Optical parties a dále pak co by host po celé Anglii.
  
Přesun k produkci v roce 2001, Harold brzy sklidil úspěch s jeho prvním EP na velmi respektovaném Stickam Records, které podpořili a hráli lidé jako: Layo and Bushwacka!, Ashley Beedle, Ralph Lawson, Terry Francis & Nathan Coles, Pete Tong, Dave Mothersole, Q-Burns Abstract Message, Tyler Stadius ad.

Dalším krokem bylo album pro label Urbantorque ("...nejlepší deep house label" - iDJ Magazine) v roce 2004.

Jeho sety zde:
http://www.haroldheath.com/mixes/Harold_Heath_mix_aug_2005.mp3
http://www.haroldheath.com/mixes/Harold_Heath_mix_april_2005.mp3

Akci podpoří, jako vždy rezidenti: Blond, Brady a Drahota.

O support se postará DJ Anymall.

Co si máte zapamatovat?

Bukanýr
13. ledna
Tech-house.cz "HORROR" nite
special guest Harold Heath (Uk)
začínáme ve 20:00
vstup zdarma !!!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016