PARTYINFO

 

SPERM FESTIVAL

Datum konání:
25.02.2006 - sobota
Místo konání:
Praha - Abaton
DJs:
Nika 77 (techno.cz), Bomb Mitte Soundsystem (De), Stanzim, Josef Sedloň, Yukimura, Jeff Milligan (Ca), Bruce McClure (Uk), Mesterházy (Hu)
Live:
The Notwist (De), Jamie Lidell (Uk), Kid606 (Us), Radian (At), Monika Načeva & DJ Five, Digitonal (Uk), Rupert Huber (At), Tigrics (Hu), The Complainer (Pl), Palsecam (Pl), Karaoke Tundra & DJ Spinhandz (Sk), Floex & Ridina Ahmedová, Poo (Sk), Barbara Idijot (Sk), BlueM (Sk), Ježíš táhne na Berlín, Machine Funck, The Lazy (De), Michal Mariánek, Mateřídouška
Info:
http://www.sperm.cz
Popis:
vstup 180 czk + poplatky/250 czk
 
 
Sperm Festival: rozhovor s pořadateli Sperm Festival: časový rozpis všech pódií Domácí umělci na Sperm Festivalu
Sperm Festival nabídne kvalitní hudbu i filmy
Prostor Abaton bude hostit 25. února Sperm Festival, který podle slov pořadatelů nabízí to nejlepší a nejzajímavější ze současné světové elektronické scény v atraktivním živém podání. Letmý pohled na seznam vystupujících umělců to jen potvrzuje. K dispozici budou 3 pódia a promítací sál, kde uvidíte směs krátkých filmů, VJských performací a videoklipů. Tuto akci si rozhodně nenechte ujít!
 

Cítíte se být unaveni taneční scénou? Taky se vám zdá, že mele z posledního? Ti samí DJové, ty samé parties... Není všechno ztracené! Sperm Festival nabízí něco jiného - to nejlepší a nejzajímavější ze současné světové elektronické scény v atraktivním živém podání. Elektronika křížená s post rockem, funkem nebo soulem. Breakcore, minimal techno, turntablism, clicks'n'cuts, grime ... to vše se sejde v jeden večer pod jednou střechou! Na jednu noc se tak Praha stane hudebním středem Evropy a byla by škoda u toho nebýt.

\\V sobotu 25.2. se vám v Abatonu představí celá třicítka kapel, projektů a DJs. Mimo jiné nemečtí The Notwist, kteří stáli u zrodu kombinace kytarových písniček s elektronikou a to hned v plné šestičlenné koncertní sestavě, zástupce legendárního britského labelu Warp Records Jamie Lidell s vlastním Vjem Pablo Fiascem, zázračné dítě divokých beatů američan Kid606, zřídka vystupující česká legenda Monika Načeva s novým projektem se scratcherem DJ Five a speciální projekcí bratří Mimů, rakouští Radian se svým originálním pojetím post rocku a pošramocené renomé jejich krajanů Tosca přijde v sólovém vystoupení napravit Rupert Huber. Line-up doplní na třech pódiích krém de la krém středoevropské a domácí elektronické scény a známí DJs s exkluzivním programem. Čtvrtým "pódiem" pak bude Sperm Cinema s přehlídkou filmů (lahůdka Man With A Movie Camera s hudbou The Cinematic Orchestra), VJských performancí, krátkých filmů domácích visuálních tvůrců a videoklipů. Celý prostor Abatonu ozvláštní několik instalací českých umělců a speciální dekorace.

Vstupenky za pohodových 180 Kč plus poplatky seženete v předprodejích Ticketpro, Ticketportal a Ticketstream. Cena na místě bude 250 Kč.
Více informací na
www.sperm.cz

 
Sperm Festival: vizuální stránka festivalu Sperm Festival na konci února Sperm festival bude v Praze v únoru

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016