PARTYINFO

 

BUBLIFU*K

Datum konání:
13.01.2006 - pátek
Místo konání:
Boskovice - Disco Paradise
DJs:
Alleki, Joshek, Corten, Reyko, Flower, Werty, Sven Lucius, Voodoo Piet, T-Raidr, Bengi, Oci
Info:
http://freefall.wz.cz
Popis:
start 21:00, vstup 50 czk
 
 
Alleki vystoupí na party Bublifu*k
Na černý pátek 13. ledna je pro vás připraven další večírek ze série Bublifu*k boskovicko-blanenské Freefall Crew.
 

Mejdan proběhne opět v Clubu Paradise (Prádelka) v Boskovicích a oproti minulým dílům bude mít trošku jinou dramaturgii. Hlavní stage bude tentokrát ve stylu energického techna a vedlejší stage bude zase patřit
relativně klidnějším vibracím stylů progressive trance/house.

Večírek propukne úderem jednadvacáté hodiny a konec je naplánován na pátou ranní. Hlavním hostem večera bude téměř veterán techna na Moravě boskovicko-blanenské Freefall Crew. Mejdan proběhne opět v Clubu Paradise (Prádelka) v Boskovicích a oproti minulým dílům bude mít trošku jinou dramaturgii.

Hlavní stage bude tentokrát ve stylu energického techna a vedlejší stage bude zase patřit relativně klidnějším vibracím stylů progressive trance/house.

Večírek propukne úderem jednadvacáté hodiny a konec je naplánován na pátou ranní.

Hlavním hostem večera bude téměř veterán techna na Moravě (alespoň co se na sever od Brna týče), člen Boca Juniors, rezident legendárních olomouckých klubů Depo8 a Barumba, výtečný technik a neskonalý experimentátor, který má za sebou spoustu významných hraní po boku těchto djs: Heiko Laux, Takaaki Itoh, Fumiya Tanaka, Steve Bicknell, Female, Scan X, Max Duley atd - DJ Alleki.
V Boskovicích vystoupí vůbec poprvé a bude vskutku lahůdkou lednového Bublifu*ku. Pozvání na techno stage přijala také hlavní postava elektronické muziky Svitavska, člen Futuristic Crew, orgnizátor a promotér open air festivalu Suncastle (Svojanov), DJ, který se může pyšnit významnými hraními po celé ČR (mimo jiné pravidelné hraní na SoL nebo třeba vystoupení po bou Scan-Xe na Orbithově Elektriku) a člověk s nezaměnitelným smyslem pro humor - DJ Joshek.
Jeho set bude řízlý více či méně elektrem a jinými zajímavými odnožemi elektronické muziky, neboť nejen technem je člověk živ :o). Posledním hostem večera bude na Blanensku moměrně známý a zkušený DJ, kterého jste mohli s železnou pravidelností slýchávat v boskovickém klubu Sklepy - technosekačka - DJ Corten.

Neméně zajímavé bude vystoupení rezidenta Bublifu*ku - DJe Reyka, který vám naservíruje trochu aktuálního techno zvuku - především z odnože schranz techno - ale těšit se můžete i na pár technohitovek, které dozajista znáte a které vás zaručeně nenechají v klidu.

Line-up na technu doplní nováčci Freefall Crew - Kyjovák Werty a boskovický Regis - Sven Lucius.

Druhá stage bude v poklidnějším tempu a hlavním hostem je houseová legenda nejen blanenského okresu - DJ Flower - a naše pozvání přijal také svitavský progressive- DJ Oci.

Rozhodně si ale nenechte ujít také vystoupení druhého residenta Bublifu*ku - Voodoo Pieta, samozřejmě stále lepšího blanenského Paul van Dyka - Bengiho a stále neklidného a stále drsnějšího T-Raidra.

Bublifu*k bude opět ve znamení dobré pohody, sexy lidí a zajímavé muziky - zkrátka pravidelný večírek, na kterém byste neměli chybět.


DJ Alleki (Boca Juniors / Prostějov, CZ)

Alleki je jedním z prvních moravských DJů. Za gramofony se poprvé postavil v roce 1993. První rezidenturu získal v legendárním olomouckém klubu Depo 8 (později Depo 9), kde často hrával s dalším významným českým DJem Kaisersozem. Od roku 2000 byl rezidentem olomouckého klubu Barumba. Zde měl pravidelné techno večírky Technox, na nichž hostil českou a slovenskou techno špičku. Pravidelně se však objevoval a objevuje i na dalších parties po boku zahraničních DJ a producentských hvězd. Alleki již hrál po boku takových jmen jako jsou Fumiya Tanaka, Takaaki Itoh, Steve Bicknell, Female, Scan X, Heiko Laux, Max Duley a další. Allekiho sety se vyznačují přesností mixů, aktivní prací za mixážním pultem a pestrostí použitého hudebního materiálu, kterému dominuje energické techno. Mimo techna roztáčí Alleki gramofony též v drum`n`bass rytmech. V poslední době vystupuje také s bubeníkem Kobylkou.

Spojení hry z gramofonů a živých bicích je u nás ojedinělou záležitostí a oba už dokázali roztančit nejeden klub či halu (slyšet jste je mohli i na brněnské Apokalypse). V současnosti pořádá rezidentní noci v hudebním klubu Apollo 13 v Prostějově. Je členem olomouckého bookingu Boca Juniors.

Významná vystoupení:
Boomerang (Bratislava), Citadela (Brno), Apokalypsa (Brno), Impact (Olomouc), Revolution (Olomouc), Summer of Love (Svojšice), Technostars (Zlín).

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016