PARTYINFO

 

WARM UP APOKALYPSA

Datum konání:
13.01.2006 - pátek
Místo konání:
Liberec - Liquid
DJs:
Michaela Salačová (Knedeep/Apokalypsa), Spyro (unitedmusic), Devil and Angel (devilandangel.tk), Golpe (golpe.cz)
Popis:
vstup 70 czk
 
 
Liberecký Warm up na Apokalypsu už v pátek
Další z Warm upů na únorovou Apokalypsu proběhne v libereckém Liquidu už tento pátek.
 

Další díl Brněnské Apokalypsy se blíží. Ve spolupráci s agenturou co Apokalypsu připravují už řádku let, jsme si připravili další díl oficiální Warm up party v Libereckém Liquidu.

Jako hlavní host bude jedna z účinkujících a rezidentka Apokalypsy DJka Michaela Salačová. Za gramofony se objeví člen agentury unitedmusic DJ Spyro. Představí se vám také hodně nadějné severočeské duo Devil and Angel, které jste znali dříve pod jmény Torres a Hierophant. Poslední kdo vás pořádně našlápne do dalšího dne bude pražský DJ Golpe.

Na co se máte těšit – na speciální představení stymulantu SHLEHA a na spousta novinek co Vás čeká na Brněnské Apokalypse.


Michaela Salačová - bio

Ovlivněna akcemi jako je Apokalypsa,Orion Hall,BassBlaster apod. , které po několik let aktivně navštěvovala, v sobě nacházela pocit, že svůj vztah k muzice může projevit i jiným způsobem, než je pouhý tanec. V tomto období také pracovně navštěvuje Londýn, kde stejně tak jako na parties v Čechách pociťovala silnou touhu nepodílet se na akcích jen pasivním způsobem a tanec už zdaleka nestačil. Po návratu domů se se svými pocity svěřila dvěma libereckým DJům, díky kterým dostala poprvé příležitost vyzkoušet si, jaké to je být tou největší mírou součástí taneční párty – tj. postavit se za gramofony. První příležitosti ji ihned maximálně pohltily natolik, že se rozhodla djingu věnovat maximum svého volného času, kterého měla díky svému úspěšnému působení na poli modelingu i tak velmi málo.
Více na michaelasalacova.cz

Devil and Angel - profil

DJské duo Devil & Angel je charakteristické především svým podání techna. Jejich koncepce back to back setů vychází především z dialogu jednotlivých jeho částí které se navzájem doplňují. Do klasického techna tak míchají latino i industriální prvky. Na začátku roku 2005 potkal Hierophant (Angel) Torrese v již dnes neexistujícím libereckém klubu Escape. Torres(devil), v té době již s bohatou zkušeností s djingem navrhnul Hierophantovi spolupráci a tak vzniknul projekt známý pod jménem Devil & Angel. Od té doby společně hrali na serii akcí Brkho v libereckým Lázních a na několika akcích v legendárním libereckém klubu Liquid. V neposlední řadě pak na velmi vydařeném letním mejdanu Hitosashi Shimei. Původní způsob hraní, ping pong, opustili a nechali větší prostor jednotlivým projevům, a to ve formě back to back. Mezi oblíbené producenty této dvojice patří Carl Falk, Dave Clark nebo třeba Jeff Mills, Sven Väth a mnoho dalších.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016