PARTYINFO

 

SOLIDTECH

Datum konání:
20.01.2006 - pátek
Místo konání:
Liberec - Liquid
DJs:
Monotype (Techno.cz, AON), Reznyk (RBCN, Aircross), Subgate (Dynamic Line), Dialect (RBCN, AON), Stifler (Sever techno)
Live:
Elektrabel (Axis)
Popis:
vstup holky 50 czk, kluci 70 czk
 
 
Solidtech: profily vystupujících DJs
Party Solidtech bude v libereckém Liquidu za 4 dny, čekání si můžete zkrátit následujícími profily DJs, kteří na akci vystoupí.
 

Elektrabel live (Axis)

Dlouho se o Elektrabelovi moc nevědělo. Aleš Bleha sice několikrát tvrdil, že s ním je ve spojení slovutný Jeff Mills, který mu chce vydat album, ale znáte to. Až teprve, když u Millse vydal první singl, začali všichni Elektrabela brát vážně. Dnes má na Millsově labelu 6277 Mission 01 album Four Various Reasons a ne jen to.

Pod tímto pseudonymem vystupuje Tomáš Hartl z Břeclavi. Jeho oficiální producentská dráha začala vydáním prvního EP u Virtual Label (tracky: outof, bluevoiceblue, loop 135, roundum, trance). Debut to byl poměrně úspěšný a slovo Elektrabel se tak poprvé vrylo do podvědomí čekých muzikantů, DJs a veřejnosti. Také kritika se vyjádřila pozitivně a tak se Elektrabel s chutí pustil do další práce. Jeho počinů si všiml i praotec elektronické taneční hudby Jeff Mills a umožnil mu vydat desku na jednom ze svých labelů přidružených přímo k legendárnímu Axis. Elektrabel a jeho Mission 001 tedy odstartovali tím nejlepším způsobem, jakým jen mohli. Produkce tohoto projektu je silně ovlivněna birminghamskou scénou a jejím charakteristickým zvukem.

Inspiraci Elektrabel čerpal v minulosti při častých návštěvách vyhlášemého slovenského Uclubu, který byl právě útočistěm i takových osobností birminghamské scény, jako například Regis, Female, nebo Surgeon. Osobitý sound projektu Elektrabel tedy stojí především na industriálních smyčkách a minimalistickém pojetí inteligentní taneční hudby.

Myslím, že tu máte pohromadě dostatek důvodů, proč se na živé vystoupení projektu Elektrabel zajít podívat.

http://elektrabel.info


Monotype (Techno.cz, AON)

Monotype patří ke skupině DJs, kteří razí intelektuální a inspirativní formy techna. Jeho sety jsou plné dynamiky, zvratů a temných nálad. Jeho mixy jsou popisovány jako neustále se rozvíjející příběh. Zároveň se začleňuje do rodiny DJ´s hrajících minimal techno a clicks'n'cuts.

Monotype je rezident nocí serveru Techno.cz Connect Yourself a spoluprácí Connect 2. Se svým record bagem objíždí nejen menší kluby s regionálním významem, ale častěji i větší kluby jako Roxy, RadostFX, Fléda nebo DVD. Jeho jméno mělo místo v line-upech akcí jako United Islands, Hradhouse, Shotgun, Explosion, Foundation. Spolu s mateřským Techno.cz je jeho dalším bookingem britská AONpromotions, která jej získala na konci roku 2003. Monotype se tak uchází o pozornost spolu s DJi jako: Chris Finke, Bugged Out! & Voodoo resident Brendan Long, Hi-Fi Princess, Miss Innocent, Angela Flame a dalších. Pod křídly AON se představil v experimentální poloze na obou dílech party konceptu Foundation, kterými se tato agentura prezentovala v ČR.
Jeho energické i přemýšlivé sety doprovázely celou řádku DJ´s, např. Luke Slater, Rolando, 65D Mavericks, Inigo Kennedy, Max Duley, Nick Wilson, Shawn Rudiman, Chris Liebing, Ryan Blackman, Chris Finke, Matt Chester, Boss, Dalo, Tibor a další.

http://techno.cz
http://monotype.cz


Reznyk (RBCN)

Dj Reznyk se za gramofony pohybuje již pátym rokem. Je promoterém a residentem exkluzivniho techno serialu Aircross kam si společně s Dialectem pozvali veškerou českou djskou špičku. Za zminku stojí snad jen ty zahraníční jako kupříkladu Loktibrada, Toky, Supagrupa, Technodeluxe, Luka Baumann, Phantom Beats a v neposledni radě i japonského mága Kurotecha.

V roce 2004 vystoupil na party MayBee v Brněnském nejvyhlášenějším klubu Fléda pořádanou agenturou MayBee productions. Šlo o největší klubovou party za účasti 63 vystupujících djs na 3 stage. O rok dříve s Dialectem založili projekt pod názvem Rubicon (RBCN) ve kterém se snaží lidem představit techno z industriálního hlediska. Ješte dřiv než se Rzk postavil za gramofony se zajímal o vlastní produkci.

Kolem roku 1998 dostal do ruky první hudební program Rebirth, po kterém následovali FrutyLoops a nyní Reason. Vytváří převážně break techno tracky s temnou náladou a pochmurným zvukem. Tracky, které produkuje jsou zvukově plné s propracovaným rytmem a melodickým motivem.

Jeho sety zaznely snad ve všech koutech ČR, jako třeba na letošnim letním festivalu Shorgun Euro kde zahrál v projektu SubreZ Djs společně s Djem Subgatem, nebo na evropském klubovém festivalu MOVE.

http://www.rbcn.wz.cz


Dialect (RBCN, AON)

Pod taktovkou Ghonzálese v DJské škole LIVC začal hrát a hnací mechanismus byl spuštěn. Každý se ovšem chvilku hledá a ani u Michaela tomu nebylo jinak. První placky z oblasti tech-housu a melodického techna vyměnil za slovenské autory a čím dál častěji natáčel hlavu k Birminghamu.

Dnes již v podstatě nehraje nic co by nemělo nádech B’hamu, nebo temného, industriálního, až experimentálního zvuku – v čele s producenty jako Surgeon, Grovskopa, Luka Baumann, Makaton, Paul Damage apod. Začátky své „kariéry“ strávil především hraním v menších klubech v Praze i po ČR a hlavně v dj school LIVC.

Časem začal s kamarádem Reznykem pořádat vlastní akce, protože o neznámá jména v ČR kluby nestojí. A tak se přes malé privátní oslavy v obyč. hospodách dostali k pořádání větších akcí, kde mezi hosty byli např. projekty: Luka Baumann live(psnz rec, CRO), Elektrabel live (axis-usa, CZ), Supagrupa live(supagrupa rec, SK) a djs Monoide(SK), Daho & Ginger, Agent, Pavel Kreidl, Nika77, Sidecar, Monotype, Pietro, Touchwood, Igraczech, Ghonzales.

http://www.rbcn.wz.cz
http://www.aonpromotions.com


Subgate (Dynamic Line)

Ondřej Beránek aka Dj Subgate se narodil v Praze v roce 1986. Poprvé si přičichl k DJingu v roce 2000 co by diskotékový DJ na základní škole, ale již v této době směřoval  spíše k elektronické hudbě,  ve které ho nejvíce oslovili producenti jako Chemical Brothers, Fatboy Slim nebo francouzští Duft Punk. Za gramofony se poprvé postavil v druhé polovině roku 2001. Jeho začátky byly spjaty s DJskou školou LIVC, kde nacházel potřebné zázemí ke svému vývoji. Zprvu se věnoval spíše  houseovým a tech-houseovým rytmům, ale postupem času si uvědomil, že mu je přecijenom nejbližší mnohem dynamičtější a energičtější techno.

V červnu 2002 se vůbec porpvé prezentoval v libereckém Liquidu, díky .V roce 2004 se v tomto klubu stal rezidentem party Protected, na které vystupoval spolu s DJ´s jako jsou  DJ-ane Lucca, Agent, Pavel Krejdl, Daho a Ginger. atd.

V současné době vystupuje pod severočeským bookingem Dynamic line, jehož členem je od roku 2003. Díky němu se  objevuje na spoustě parties v tomto regionu. Jeho aktivity nejsou spjaty pouze s DJingem, ale také s promotérskou aktivitou. Spolupořádal několik akcí v pražském klubu Cross a v současné době se podílí na pořádání parties Shotgun a festivalů Shotgun Euro.  

Jeho sety jsou energické, plné dynamiky a náhlých zvratů. Jsou směsí temných melodií, funky prvků, hutných basových linek a euforických gradací,  kterými vytváří skvělou atmosféru na větších parties, ale i v klubech mezi které patří i ostravský Fabric nebo pražský Paradogs.  Díky tomu se za svou kariéru objevil po boku takových jmen jako Donnel Knox, Wrath Child,Inigo Kennedy, Marcos Padilla, Dalo aka Loktibrada, Tim van Paradijs, Toky, Boss a dalších a měl tu možnost prokázat svůj um na pražském rádiu Fajn v pořadu Dance Extasy.


Stifler (Sever Techno)

Narodil se v Liberci, v pozdějším věku začal jezdit na parties a poslouchat elektronickou hudbu, v roce 2003 se dostal do klubu Liquid a tam 8 měsíců trénoval. Začal zde také pořádat parties. Za nějaký čas se však odstěhoval do Klubu Lázně, kde ze 145 BPM zpomalil na 130 BPM a začal se věnovat Housu. V současnosti začal pracovat na vlastní produkci hudby.

Kluby:
Liberec - Aquaphonic Celebration 2004 Výstaviště, Liquid, Escape, Had, Klub Lázně, Turnoff Turnov, Arena Hrádek nad Nisou, Klub Jungle (Praha - Tuttifrutty3), Street Jablonec nad Nisou, Guru Praha ...
Oblíbení producenti:

Deep Dish, Bushwacka, Vitamin.D, Colin Dale, Lucca, Kaisersoze, Boss

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016