PARTYINFO

 

WINTER OF LOVE

Datum konání:
25.02.2006 - sobota
Místo konání:
Pardubice - Ideon
DJs:
Chris Liebing (D), Michael Burian, Boon (D), Orbith, Tvyks
Live:
Northern Lite (D), Elektrabel
Info:
http://www.summeroflove.cz
 
 
Winter of Love definitivně zrušeno Winter Of Love v Pardubicích nebude
Winter Of Love bude v únoru
Zimní obdoba našeho nejoblíbenějšího festivalu se odehraje 25. února současně v Praze a v Pardubicích. Hlavními aktéry budou Chris Liebing, německá kapela Northern Lite a Michael Burian. Dále uslyšíte Elektrabela, Orbitha, Tvykse a další DJe, kteří budou potvrzeni později. Vstupenky už jsou v předprodejích.
 

Vzpomínáš na letošní léto? Počasí bylo na draka a často pršelo, ale letní open air mejdany se většinou vydařily. Už tradičně bylo i letošní Summer Of Love jednou z událostí, na které se vzpomíná po celý rok. Oslavy 10. výročí Summer Of Love jsou tu za nedlouho a tak proč si čas neukrátit zimní klubovou párty Winter Of Love.

V sobotu 25. února se propojí dvě města, Praha a Pardubice, kde budou souběžně probíhat párty v klubu Ideon v Pardubicích a ještě nepotrvzeném klubu v Praze (pravděpodobně Roxy). Obě akce budou virtuálně propojené přes obrazovky a části programu se budou navzájem naživo přenášet.

Line up vychází ze tří jmen, po posledním Summer Of Love velmi oblíbených: Dje Chrise Liebinga, kapelu Northern Lite a českého DJ roku, Michaela Buriana, doplněných o Dje Boona, jinak klávesistu Northern. V této chvíli je potvrzen koncert Elektrabela a sety Orbitha a Tvykse, další jména brzy přibudou.

Před začátkem párty v české přepremiéře promítneme nový britský film‚ It’s All Gone Pete Tong', jehož oficiální premiéra v Českých kinech je 16.3.2006. Film popisuje skutečný příběh Dje Frankie Wildea, který byl v 90. letech jednou z největších hvězd a ve chvíli své největší slávy bral tolik kokainu, že ohluchl. Zní to neuvěřitelně, ale nakonec se mu podařilo začít znovu hrát i jako hluchý. Jak? To uvidíš 25.2.! Ve filmu si sami sebe zahrají i třeba Carl Cox, Paul van Dyk, Tiesto a další. Podívej se na trailer na www.itsallgonepetetong.com

Předprodej vstupenek právě startuje na www.summeroflove.cz za skvělou cenu 249 Kč. Tato nabídka platí pouze do 15. ledna 2006.

Sleduj www.summeroflove.cz a dozvíš se víc.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016