PARTYINFO

 

LIMITED EDITION

Datum konání:
13.01.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Pete Walk (studio 54), Vitek Červený (RadioDeejay), Nesquik
Popis:
start 22:00, vstup 100 czk i s after party
 
 
Limited Edition: DJ Nesquik - bio
Na lednový díl party Limited Edition Vás opět zve klub Studio 54 a ag. Trendmusic. Vše proběhne v pátek třínáctého ledna.
 

A protože to bude pátek třináctého, je možné očekávat nevšední zážitky, ke kterým již tradičně přispějí svými sety rezidentní DJs Pete Walk a Vítek Červený. Jako speciální host večera přijal pozvání DJ Nesquik, který předvede ve Studiu 54 svůj premiérový houseový set.

DJ Nesquik - bio (vítěz 4. pokračování LIVC Bassline Cup 2003)

Start DJing 1999. Začíná jako house DJ na menších školských akcích. Byla to dlouhá cesta, ale průvodcem a pomocníkem na ní je jeho otec, sám bývalý DJ. Už od malička má k hudbě kladný vztah. V mládí chodí na hodiny klavíru a postupně časem přechází na synthesizer, který mu dává v hudbě větší rozhled. Později kupuje počítač a nový synthesizer Yamaha, s kterým jde vytvářet mnohem více zajímavých věcí. Vydává i pár svých promotion cd singlů. Vývoj jde ale neúprosně dopředu a v hudebním průmyslu, co se týče techniky to platí dvojnásob, proto Honza přechází k univerzálním gramofonům.

Jaký styl hraje?
Žádný specifický styl hraní nemá. Jedná se o směs Progressive Trance, Electro Techna s Wet and Hard a v neposlední řadě house!
Dá se říct, že je vyznavač všech stylů a věcí, které mají dobrý základ a zajímavý nápad + pumping nádech!

Jak dlouho působí jako Dee-Jay?
Začíná jako živý projekt se synthesizer-em, jak už zmiňuje na začátku, ale po roce se přeorientovává definitivně na turntable. Při svém vystupováni rád použivá jako doplněk sampler a efektor, kterými umí výborně dokreslit atmosféru párty. Aktivněji se začíná věnovat DJing-u asi od roku 1999 a v současné době je dynamicky hrající a oblíbený DJ v ČR. Pravidelně také vystupuje jako duo s hip-hopovým dj Omar-em z Rádia DeeJay 99.7 alias "Active Ingredients" 
Na rádiu DeeJay 99.7 je můžete slyšet v pořadu B.P.M. v Akci s Milanem Kroužilem nebo v hip-hopovém Backspin-u. Dj Nesquik je také známý svým improvizujícím a spontánním vystupováním, kdy pravidelně vytvoří jedinečnou "breath holding" atmosféru. Za jeho uměním stojí několikaletý trénink a vystupovaní po celé ČR!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016