PARTYINFO

 

MASSIVE NIGHT 02

Datum konání:
03.03.2006 - pátek
Místo konání:
Kojetín - Na Hrázi
DJs:
Wega & Kim Pixa aka WEKI (bukanyr.cz), Dave Martin (Horydoly), Funsmaker (TechNorth), Torin (TechNorth), Luis (synaps.cz), Čad (Re:mix)
Info:
technorth@seznam.cz
Popis:
start 21:00, vstup 60 czk
 
 
Duo WEKI vystoupí v b řeznu v Kojetíně
Kojetínský klub Na Hrázi připravuje na začátek března taneční party s názvem Masive Night. Jako hlavní hosté večera vystoupí DJs Wega a Kim Pixa z pražského houseboatu U Bukanýra.
 

Na začátek března letošního roku je pro vás připraven druhý večírek ze série akcí s názvem Masive Night. Party proběhne ve známém klubu Na Hrázi v Kojetíně, jenž se nachází na pomyslné  křižovatce mezi Kroměříží, Prostějovem a Přerovem a je zde velmi dobré vlakové i autobusové spojení.

Party otevře známý vyškovský DJ Luis (synaps.cz), který během své dlouholeté DJské kariéry procestoval USA a hrál snad ve všech moravských klubech, díky čemuž se stal velmi uznávaným. Těšte se na jeho tvrdší tech-houseovou show.

Jako první místní DJ ze stáje TechNorth vám zahraje a svým tanečním a rytmickým technem vás připraví na hvězdy DJ Funsmaker.

I když bude party zaměřená především na techno, hlavními hosty celého večera budou Wega & Kim Pixa aka WEKI, stájoví kolegové z pražského houseboatu U Bukanýra, kteří svým electro-progressive-techhouseem určitě mile překvapí.

Další se ukáže polovina dua HoryDoly - kroměřížský bavič Dave Martin. DJ, který si zahrál po boku hvězd, jako jsou Lucca, Roman Hyde a brazilský Marcello K2 aka The Pusher!
 Pátý DJ - Resident chropyňského klubu Mix – DJ Čad během své kariéry  zahrál ve spoustě klubů a našel tak svůj charismatický sound. Tešte se!

Celou akci uzavře druhý člen TechNorth crew DJ Torin, který vás svým hutným zvukem a pikantním mixingem zvedne ze židlí.

Dále se můžete těšit na perfektní zvuk od Valašsko Meziříčské firmy AC Akustika a skvělý světelný park od fy Martin, dále 2 bary, foosball, pool, karambol.


Těšíme se na vás :)

 
Massive Night v Kojetíně: první informace

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016