PARTYINFO

 

DANCE IN THE SKY

Datum konání:
20.01.2006 - pátek
Místo konání:
Plzeň - Sky Bar
DJs:
Sens, Da Moon, Marwin Shamma
Info:
://...
deenouvn@deenouvn.com
Popis:
start 21:00, vstup 30 czk
 
 
Informace k první letošní Dance in the Sky
Někteří z nás se ještě ani nestačili vzpamatovat ze silvestrovské oslavy a již se blíží další akce v plzeňském SKY baru :) Proto rychle naberte síly, další nebeská jízda bude totiž v pátek 20. ledna.
 

V posledním patře BCB na vás budou tentokrát čekat rezidenti Da Moon a Marwin Shamma, kteří si pozvali jako hosta domažlického DJe Sense.

Start je jako vždy ve 21h. S novým rokem přichází malá změna, vstup je 30,- Kč a Dance In The SKY se bude konat jednou za 2 měsíce, vždy s dvěmi rezidenty ze 3 a  jejich hostem.

Guest DJ Sens – tohoto choda není snad žádnému příznivci house music v západočeské metropoli představovat. Pro ty, co by náhodou nevěděli, pár řádků…

Člen Noisy Pioneer Crew, byl rezidentem legendárního Mazaného Králíčka, house DJ roku západočeského kraje 2003 na futurebeat.cz, slyšet jste ho mohli na SOL 2004, Phase IV, Technologic 2, Explosion 9 a nebo zářiovém Pig Festu.


Je členem projektu Tamak Kuraj Time, kde hutným techhousem doplňuje Kaka (hrdelní zpěv), QDek (bonga, dedžeridoo), Ivan Myslikovjan (muzikant světového formátu který svůj sax. ovládá snad nejlépe v celé ČR!).
Jako promotér stojí za jedním z nejlepších západočeských openairů - Sunsetem.

Lineup, profily DJ, linky na sety a další info najdete tady.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016