PARTYINFO

 

ALVIK LIVE

Datum konání:
10.01.2006 - úterý
Místo konání:
Praha - Akropolis
Live:
Alvik (CZ, USA, NOR)
Popis:
vstup 120/150, start 19:30
 
 
Alvik vystoupí zítra v Akropoli
Máte-li rádi příjemné downtempo, přijďte se podívat zítra v půl osmé do pražského Paláce Akropolis. Svůj první letošní koncert zde odehraje kapela Alvik. Se skupinou vystoupí i její nový člen - Bharata Rajnošek a jako zvláštní host se představí skandinávský klávesista Audun Nedrelid. Kapela se podle svých slov na koncert moc těší a nám nezbývá, než vám ho vřele doporučit.
 

Rok 2005 byl pro Alvik velice povedený. Kapela má za sebou úspěšný koncert v klubu Cargo v Londýně a také unikátní rozhlasové vystoupení, které bylo v září 2005 živě přenášeno sítí European Broadcasting Union do celého světa.

Alvik také získal nového člena – je jím talentovaný trumpetista, saxofonista a flétnista Bharata Rajnošek, jenž posunul záběr kapely zase o kus dál. Zbytek sestavy, který se představí v Paláci Akropolis na svém prvním koncertu v roce 2006, je už dobře známý. Kapelník Mishan hraje aktuálně na bicí, své hráčské dovednosti předvede kontrabasista Petr Tichý, který vystupuje s Alvikem už skoro dva roky, a samozřejmě nebude chybět ani charismatická zpěvačka Anya.  Ta aktuálně nabrala spoustu nových zkušeností jako účastnice podzimní Red Bull Music Academy v americkém Seattlu, kde částečné reprezentovala i Českou republiku. Kapelu pak doplní jejich zvláštní host, skandinávský klávesista Audun Nedrelid. A vy se opět můžete těšit na velice příjemně strávený večer ve společnosti našeho downtempového projektu číslo jedna.

http://www.alvik.cz

 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016