PARTYINFO

 

PERFECT BALANCE

Datum konání:
27.01.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Marcus Cooper, Milhaus, Efendy
Popis:
vstup holky 100 czk, kluci 150 czk
 
 
Perfect Balance bude v pátek ve Studiu 54
Ani jsme se nenadáli a je tu poslední týden prvního měsíce v novém roce a s ním přichází další díl pravidelné klubové noci Perfect Balance, která se uskutečňuje v pražském klubu Studio54.
 

Návštěvníci této noci dobře ví o skvělé taneční atmosféře a speciálních dárečcích zdarma pro ta, kteří včasně příjdou! Obojí bude opět důkladně připraveno.

Resident noci Marcus Cooper si připravit tentokrát speciálně sestavený houseový set s příchutí progressive z opravdu aktuálních nových desek za poslední dva měsíce.

Jako hosté jsou pozváni DJové z opačných koutů naší republiky.
Prvním je zástupcem českobudějovické scény DJ Efendy, který se hraní aktivně věnuje od roku 2000 a je představitelem nastupující generace českých tanečních djů. Představil se už ve většině nejznámějších klubů v Čechách. Zaslechnout jste jej mohli v různých rádiových pořadech věnovaných taneční scéně - regionálními rádii Kiss Jižní Čechy, Prácheň, Faktor a Evropou 2.

Druhým je vůdčí osobnost partičky a serveru Clublife, jež má na svědomí spoustu akcí na Zlínsku. A je jím charismatický DJ Milhaus. Toho bylo možno slyšet již několikrát na pražských akcích v Abatonu, Studiu54 i Duplexu, kde vždy předváděl úspěšně výkony, hudebně se nesoucí do trance stylu.

Hodnotné dárečky v podobě oblečení, pro včasně příchozí jsou připraveny tentokrát od nového partnery noci vodky Finlandia.

Můžete také soutěžit o tyto dárky spolu se vstupy na webu Studio54.cz.

Pokud tedy chcete být v pátek večer "perfektně vyvážení" po taneční a hudební stránce a být ještě k tomu obdarováni zajímavými dárky, jistě nemůžete chybět na Perfect Balance!

Opět tu budou tradiční "perfektně vyvážené" SPECIALITY typické pro tuto party pro včasně příchozí :
Trička, Košile a zajímavé dárky od Finlandia.
Akční cena simulantu Speed8 2ks za 1ks.
Akční cena vodky Finlandia.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016