PARTYINFO

 

CANDYSHOP - GAY FRIENDLY

Datum konání:
13.01.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - Friends
DJs:
Lumiére (Lollypop resident), Vilém (Radost FX)
Live:
Valder und Richard macht spass
Info:
http://www.friends.cz
jan.valder@gmail.com
Popis:
welcome drink, straights welcome, vstup zdarma!
 
 
Gay-friendly Candyshop nově v klubu Friends
Radujme se přátelé, je to konečně tady! Na tohle jsme všichni pořádně dlouho čekali. Sestřička či chcete-li malý bráška nejrozjetější gay-friendly noci ve městě je na světě a vy tak nemusíte čekat dlouhé týdny až se znovu uvidíte a pořádně obrátíte klub vzhůru nohama. Už tento pátek zavítá do legendárního klubu Friends nejsladší premiéra měsíce a vy u ní prostě nesmíte chybět!
 

Je tu Candyshop, je tu mejdan o němž se vám ještě nesnilo:)

A jaké dobrůtky, že jsme si pro vaše sexy oči a mlsné jazýčky připravili? Víte co? Tak nejdříve přemalujeme celý město na růžovo, aby nám ten pátek třináctého pěkně vlezl na záda. A když už si s tím dáme tolik práce, alespoň trefíte do Bartolomějské 11 vedle Konviktu na Starém městě. Určitě trefíte – Národní třída je coby zajíčkem dohonil:)

A že jich tam bude panečku! Aby také ne, když za gramofony budou profíci nejvypečenější bez nichž se správná teplá akce jednoduše neobejde. Také vám lezou na nervy komerční diskotéky a toužíte po špetce vkusu a inteligence? Míříte správně drazí, dvě žijící legendy Lumiére a Vilém z Radosti Fx vám naservírují přesně co chcete!

Jak jinak, ani o barvité spektrum bláznů a převleků v žádném případě nepřijdete. To by tak hrálo! Hele, nechejte se raději překvapit a prostě se ukažte. Vstup je zadáčo a s pozvánkou navíc vodka s Redbullem jako welcome drink:) To už zní safra dobře? Hm? Co vy na to? Uvidíme se tam!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016