PARTYINFO

 

TECHMIX - VALENTINE MASSACRE

Datum konání:
17.02.2006 - pátek
Místo konání:
Chrást - U Závor
DJs:
Da Moon, Deen Ouvn, Mind, Maux
Info:
http://www.uzavor.wz.cz
deenouvn@deenouvn.com
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
 
Techmix: valentýnský mejdan v Chrástu u Plzně
V klubu U Závor v Chrástu u Plzně to 17. 2. ožije valentýnskou party Techmix - Valentine Massacre.
 

"Slunce zapadlo a děj se pozvolna rozbíhá. V odlesku prvních nočních světel na scénu vstupuje první aktér. Nenápadně a pomalu začíná mixovat jemně nasládlý koktejl, kterému dodávají originální chuť jeho vlastní indegrience. Možná si to nechcete připustit, ale Maux pomalu začíná ovládat vaše tělo.
Zhruba ve čtvrtině děje ho střídá Da Moon, který dokonale ovládne nejen vaše tělo, ale především mysl. Pomocí promyšlené progresivní zvukové stimulace vás přivede až na práh extáze. Je až neuvěřitelné jak snadno a nenápadně.

Tempo nabírá na obrátkách. V tu chvíli ho řídí Deen Ouvn. Nálada na bodu varu a na pozadí zní africká bonga, nesrozumitelné ozvěny hlasů a zpěv amazonek. Většině však ještě zůstává dost sil.
Tak se dostáváme k „temnému“ závěru Valentýnského maskaru. Poslední sílu z vašeho těla vás donutí vytancovat technoický masér Mind. Úvodní nasládlé melodie pomalu, ale jistě střídá tu tovární buchar či soustruh, chvílemi dokonce zvuk motorové pily.

Začíná svítat a vy s hrůzou zjišťujete, že jste úplně zapomněli na vaší drahou polovičku nebo to, že jste zas nechtěli odcházet domů sami. To je Valentýnský masakr!"

Přijďte se kouknout do nového prostoru pro cca. 100 partypeople kousíček od Plzně (MHD č. 52). Kromě DJs na vás čekají šipky, fotbálek a příjemné ceny na baru (Gambrinus 15,-, Semtex 30,-, vodka Božkov 22,-/Finlandia 40,-,…)

Těšíme se na vás!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016