PARTYINFO

 

FINGER LICKIN´ SPECIAL NIGHT

Datum konání:
11.03.2006 - sobota
Místo konání:
Praha - Abaton
DJs:
Plump DJs (UK)
Popis:
vstupne 290/390 czk
 
 
Finger Lickin' Night: rozhovor s Plump DJs Plump DJs v Abatonu: vyhrajte volné vstupy
Breaksome Special s britskými Plump DJs
Plump DJs se předstáví 11.3.2006 v pražském Abatonu na akci Breaksome Special Night.
 

Plump DJs tvoří dvojka Lee Rous and Andy Gardener a k názvu se nechali inspirovat  hanbatým časopisem “Plumper's”. Vezou se na vlně revivalu taneční hudby a jsou špičkou nu-skool breakbeatu. Pravidelně se vedle Adama Freelanda jako jediní představitelé tohoto stylu umisťují v TOP 100 DJs anketě britského Djmagu, letos skončili na 85 příčce.

Debutové mixované album “A Plump Night Out”, které vyšlo na domovském labelu Finger Lickin' Records se stalo nejprodávanějším titulem tohoto stylu, následující kompilace z řady “Fabric Live” byla také nejúspěšnější a nejvyšší prodej časopisu Mixmag proběhl s přiloženým CD “Elastic Breaks”. Sečteno a podtrženo  - PLUMP DJS jsou prostě oblíbeni a je potřeba uznat, že naprosto právem!

Plump DJs jsou také velice aktivní producenti a remixéři, mají na svědomí 20 vlastních singlů, 20 remixů producentů jako třeba BT, Orbital, ale i stájových kolegů, 3 mixované kompilace a 3 regulérní alba. Jejich hudba byla v Japonsku použita například do reklamy pro Levi's nebo do několika her pro Sony Playstation.

Tak či onak jsou ale nejznámější pro svoje energická Djská vystoupení. Drží rezidenci v londýnském Fabricu, pravidelně hrají na Bugged Out nebo v Austrálii a Novém Zélandu, kde je breakbeat asi nejvíc populární ze všech stylů elektronické hudby.

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Plump DJs v Abatonu od Myclicka
 

Fotoreporty

 
Dan
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016