PARTYINFO

 

INGOMA NIGHT - DESERT ROSE

Datum konání:
25.03.2006 - sobota
Místo konání:
Plzeň - Underground Mix
DJs:
Monotype (techno.cz), Subgate, Neuf, Pedro Yugoshka, Mind
Live:
Muerta Mente
Popis:
start 20:00, vstup 50 czk
Line-up:
20:00 - 21:30 Pedro Yugoshka
21:30 - 22:30 MUERTA MENTE
22:30 - 00:00 Neuf
00:00 - 01:30 Monotype
01:30 - 03:00 Subgate
03:00 - 04:00 Mind
 
 
Ingoma Night: profily DJů
Nabízíme vám profily DJů, kteří 25. března vystoupí na Ingoma Night v plzeňském Underground Mixu.
 

Monotype
http://www.monotype.cz/

DJ Monotype aka Pavel Zinga se narodil v roce 1978 v Děčíně. S klasickým hudebním vzděláním v krvi se dostal k Djingu v létě 1998. Tehdy to bylo pouze z CD. Jeho začátky jsou spjaty se spolupořádáním parties na Děčínsku s názvem Progress a House Clas-X, na kterých i sám hrál. Prezentoval na nich širokou škálu aktuálních i starších zásadních skladeb od producentů, kterými byl ovlivněn jako jsou např.: Leftfield, Orbital, Aloof, Sabres of Paradise, Chemical Brothers, Underworld, Kenny Larkin, Tyree Cooper atd. Za gramofony se poprvé postavil v roce 2001 a svým prvním vystoupením zaujal nejen publikum. Od samého začátku měl nejblíže k produkci temných Downwards, Surgeona, Ruskina a dalších představitelů Black Country Soundu a nekompromisního, ale přitom inteligentního techna.

Jeho positivní vývoj byl spjat s jeho rodným městem až do ledna 2002, kdy se přestěhoval do hlavního města. To Pavlovi dalo možnost rozšiřit spolupráci se serverem Techno.cz, kde je v současné době redaktorem. Téměř každý zná jeho redakční nick "Pav" a jeho nekompromisně objektivní reporty z menších i větších parties, recenze, články a obsáhlé rozhovory se zajímavými DJi a producenty z celého světa.

Monotype patří ke skupině DJs, kteří razí intelektuální a inspirativní formy techna.Jeho sety jsou plné dynamiky, zvratů a temných nálad. Jeho mixy jsou popisovány jako neustále se rozvíjející příběh. Zároveň se začleňuje do rodiny DJ´s hrajících minimal techno a clicks'n'cuts.

Monotype je rezident nocí serveru Techno.cz Connect Yourself a spoluprácí Connect 2. Se svým record bagem objíždí nejen menší kluby s regionálním významem, ale častěji i větší kluby jako Roxy, RadostFX, Fléda nebo DVD. Jeho jméno mělo místo v line-upech akcí jako United Islands, Hradhouse, Shotgun, Explosion, Foundation.

Spolu s mateřským Techno.cz je jeho dalším bookingem britská AON promotions, která jej získala na konci roku 2003. Monotype se tak uchází o pozornost spolu s DJi jako: Chris Finke, Bugged Out! & Voodoo resident Brendan Long, Hi-Fi Princess, Miss Innocent, Angela Flame a dalších. Pod křídly AON se představil v experimentální poloze na obou dílech party konceptu Foundation, kterými se tato agentura prezentovala v ČR. Monotype měl možnost se představit i v zahraničí. Kromě několika vystoupení na Slovensku, cestoval do Budapešti a Londýna, kde jej hostil klub Kashmir, resp. Public Life.

Neuf
http://www.djneuf.info/

Neuf hraje od roku 2002 a v současnosti je jeden z mála tribal-techno djů u nás. Ze začátku více pozornosti věnoval electru, které ho provázelo až do roku 2003. Jako electro dj si zahrál ve většině plzeňských klubech, byl hostem východočeské klubovky Kick The Beat a slyšet jste ho mohli také v Táboře v klubu Garage. O rok později razantně mění výběr desek a tím i celkovou podobu svých setů. Jeho sety jsou postaveny na perkusivním zvuku s popěvky africké nebo jihoamerické kultury. Dále se jeho sety vyznačují dlouhými přechody a častou změnou rytmiky. Od poloviny roku 2004 je zastupován anglickou agenturou AON Promotions, která se po celé České republice presentuje akcemi Foundation a Perception. 1.5.2004 se mu splnil velký sen, když dostal možnost zahájit techno stage festivalu United Islands of Prague. Festival byl financován EU ke vstupu České republiky. Od roku 2004 si můžete každý rok poslechnout jeho promo cds s názvem Di Fondo Sonare, kterým se dostává do podvědomí široké veřejnosti. Mezi jeho oblíbené producenty patří Mark Williams, Aitor Ronda, Boriqua Tribez nebo Daniel Jacques. V budoucnu by rád navázal na tyto producenty a ukázal lidem nový směr vnímaní hudby. Na počátku roku 2006 rozšiřuje řady Encore Booking DJs.

Mind
http://www.djmind.net/

Vše začalo v jednom malém městečku nedaleko Plzně v Domažlicích, kde navštívil vůbec první párty (pořádanou domažlickou crew Noisy Pioneers). Již od malička měl silný vztah k hudbě. Postupem času ho začal stále více fascinovat DJing a taneční hudba. Už od 4. třídy na základní škole byl silně ovlivněn djingem a začal produkovat amatérské nahrávky… Čas šel dál až přišel rok 2003, kdy si poprvé kupuje první gramofony. Počátky hraní byly velice pestré. Petr začínal hrát hip-hop, z kterého později přešel k taneční muzice, konkrétně od housu až k aktuálnímu technu. Začali se nabízet první malé klubové večírky a první účasti na parties v západočeském regionu. Momentální sound by se dal celkem těžce zaškatulkovat, ale jedno je jisté. DJ Mind dává přednost kvalitní hudbě před kvantitou! Jeho styl by se dal nazývat jako svižný tech-house a techno s prvky deepu, funky, groove acid a old school a v neposlední řadě progress electro, pod taktovkou mohutné basy a také neapolských zvuků. Petr se vždy snaží zahrát co nejbarevnější set, aby se všechny tyto prvky v něm objevili a zároveň, aby posluchače co nejvíce zaujaly! Mnoho lidí hovoří o DJi Mindovi, jako o skvělém technikovi. Jako promotér má na svědomí uspořádání kolem desítky parties různého žánru, ale převážně techno akcí. Poslední dobou se začal čím dál více prosazovat v ČR což ho velice těší a je velice rád, že lidé náchází v jeho soundu oblibu a radost! V září 2005 se dostal do finále DJ CHAMP 2005 (mistrovství ČR s SK talentovaných DJs na veletrhu HUVEL 2005 v Praze ve Veletržním paláci), kde nakonec obsadil prestižní druhou příčku!

Subgate
http://www.dynamic-line.com/

Ondřej Beránek aka Dj Subgate se narodil v Praze v roce 1986. Poprvé si přičichl k DJingu v roce 2000 co by diskotékový DJ na základní škole, ale již v této době směřoval spíše k elektronické hudbě, ve které ho nejvíce oslovili producenti jako Chemical Brothers, Fatboy Slim nebo francouzští Duft Punk.
Za gramofony se poprvé postavil v druhé polovině roku 2001. Jeho začátky byly spjaty s DJskou školou LIVC, kde nacházel potřebné zázemí ke svému vývoji. Zprvu se věnoval spíše houseovým a tech-houseovým rytmům, ale postupem času si uvědomil, že mu je přecijenom nejbližší mnohem dynamičtější a energičtější techno. V červnu 2002 se vůbec porpvé prezentoval v libereckém Liquidu, díky . V roce 2004 se v tomto klubu stal rezidentem party Protected, na které vystupoval spolu s DJ´s jako jsou DJ-ane Lucca, Agent, Pavel Krejdl, Daho a Ginger. atd. V současné době vystupuje pod severočeským bookingem Dynamic line, jehož členem je od roku 2003. Díky němu se objevuje na spoustě parties v tomto regionu. Jeho aktivity nejsou spjaty pouze s DJingem, ale také s promotérskou aktivitou. Spolupořádal několik akcí v pražském klubu Cross a v současné době se podílí na pořádání parties Shotgun a festivalů Shotgun Euro. Jeho sety jsou energické, plné dynamiky a náhlých zvratů. Jsou směsí temných melodií, funky prvků, hutných basových linek a euforických gradací, kterými vytváří skvělou atmosféru na větších parties, ale i v klubech mezi které patří i ostravský Fabric nebo pražský Paradogs. Díky tomu se za svou kariéru objevil po boku takových jmen jako Donnel Knox, Wrath Child, Inigo Kennedy, Marcos Padilla, Dalo aka Loktibrada, Tim van Paradijs, Toky, Boss a dalších a měl tu možnost prokázat svůj um na pražském rádiu Fajn v pořadu Dance Extasy. Na Liberecku, se objevuje více než v rodné Praze a za to může Dynamic Line crew, ve kterém momentálně působí.

 
Ingoma Night: Monotype míří do Plzně

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016