PARTYINFO

 

SCREAMIX

Datum konání:
20.01.2006 - pátek
Místo konání:
Příbram - Junior Klub
DJs:
M-Sonic, Mikovsky, Tie
Info:
tie@2b.cz
 
 
Screamix tento pátek v Příbrami
V pátek 20.1. se v příbramském klubu Junior koná pestrá taneční noc Screamix, kterou má ve své režii čerstvý příbramský osadník DJ Tie, jenž je také rezidentem této noci.
 

Premiéra se ponese hlavně na vlnách progressive a jejími speciálními hosty, jenž budou roztáčet černé kotouče, budou benešovští deejays Mikovsky a M-Sonic (M&M :-) V dalších pokračováních budete mít příležitost vidět a také hlavně slyšet i ostatní DJs ze všech koutů naší vlasti.

Mikovsky - V jeho báglu najdete hlavně progressive desky, jeho melodické sety, vyznačující  se přesnými mixy a vhodně zvoleným scratchingem,  vás chvílemi vynáší na okraj Nirvány a vzápětí převálcují tvrdými beaty.

M-Sonic
-  Žije muzikou, pije muziku, jí, ba přímo hltá  muziku, dělá muziku… Jeho styl hraní je jako on, velmi úsměvavý, plný kvalitních a pestrých mixů. Najdete u něj snad úplně všechny styly, housem ve stylu na „na babány“ počínaje, přes psy trance, techno, breakbeat a acidem konče. Jestli vás někdo dokáže zvednout ze židlí, tak právě on…

Tie – Jeho dlouhomixé sety, plné náhlých zvratů se skládají z převážně elektrem zabarvených pregressive tracků. Styly neomezený výběr našláplých  desek vám rozproudí krev v žilách.

Těšíme se na vaší návštěvu a přijďte se přesvědčit, že i v Příbrami má taneční muzika své místo.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016