PARTYINFO

 

KAMIKAZE DIMENSION

Datum konání:
17.02.2006 - pátek
Místo konání:
Pardubice - L-klub
DJs:
Toky (SK), Boss, Nika77 (techno.cz), Džejár, Dan Cooley, U Merkura DJs
Live:
Regis (UK)
Info:
info@dcpromo.cz
Line-up:
Techno.cz stage:
2O.00 Lord Space
22.00 Toky
24.00 Džejár
01.30 Boss
03.00 Regis Live!
03.45 Nika 77
05.00 Tom
06.00 konec

Refresh House stage:
20.00 Honza Vavřín
22.00 Madman
23.30 Dan Cooley
01.30 Maria.N vs Sense
04.00 Lucky Bob
06.00 konec
 
 
 
Kamikaze Dimension: line-up a poslední informace Kamikaze Dimension: rozhovor s Regisem Kamikaze Dimension na rádiu Fajn Life
Kamikaze Dimension 2006: web spuštěn
Jak už jsme vás informovali dříve, anglický producent Regis se vrací na místo činu a 17. února přijede ozdobit svým "živákem" oslavu sedmých narozenin východočeské agentury DC Promotion. Dnes byl spuštěn oficiální web této párty, kde kromě základních informací najdete i soutěže, fotky ze starších ročníků, sety a reklamní spoty ke stažení a můžete si rovnou koupit i vstupenky.
 

Po dlouhých debatách o tom, zda-li Carl O Connor aka Regis zavítá do České Republiky, máme jasnou zprávu. Po podrobné debatě slovenských zástupců techna o tom, že ne všechno kolem taneční scény v ČR  je tak "nehezké" a že existují akce, kde si party people opravdu užívají, Regis nakonec svolil k vystoupení na narozeninové party v Pardubicích. K akci jsou spuštěny stránky, kde si můžete přečíst informace o vystupujících, podívat se na fotoreporty z předešlých Kamikaze Dimension Parties a také se zůčastnit
anketní soutěže o zajímavé ceny a napomoci tak celkové kvalitě akcí, které pro Vás děláme.

Ke stáhnutí je připraven společný set DJe Tokyho a Bosse ze Svojšic 2005, ale také trochu housíkových rytmů v podání Honzy Vavřína a také funky v podání pražského Madmana. Později bude doplněn Dan Cooley a další.
Vstupenka byla s ohledem na narozeninový charakter akce cenově zohledněna na 250,-kč v předprodeji včetně poplatků a již v týdnu od 30.1. si budete moci lístek zakoupit v oficiálních obchodech a také online na shop.techno.cz. Pro tento večer byly s majiteli klubu dohodnuty příjemnější ceny na barech tak, aby se vše neslo v duchu narozenin  a my jsme mohli návštěvníkům alespoń pro tento večer vyjít i touto formou vstříc. Mojito a Cuba Libre za 70,- kč. Ceny veškerého zboží budou poníženy o 20% jen pro tento večer.
Barevný Lklub, masivní světelná show, EAW sound na obou stageích...

Více informací checkujte na www.dcpromo.cz. Pravidelně také každý Pátek od 22.00 hodin na novém Fajn Life Radiu 91,6FM ve Východních Čechách.

 
Kamikaze Dimension s Regisem

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016