PARTYINFO

 

KAMIKAZE DIMENSION

Datum konání:
17.02.2006 - pátek
Místo konání:
Pardubice - L-klub
DJs:
Toky (SK), Boss, Nika77 (techno.cz), Džejár, Dan Cooley, U Merkura DJs
Live:
Regis (UK)
Info:
info@dcpromo.cz
Line-up:
Techno.cz stage:
2O.00 Lord Space
22.00 Toky
24.00 Džejár
01.30 Boss
03.00 Regis Live!
03.45 Nika 77
05.00 Tom
06.00 konec

Refresh House stage:
20.00 Honza Vavřín
22.00 Madman
23.30 Dan Cooley
01.30 Maria.N vs Sense
04.00 Lucky Bob
06.00 konec
 
 
 
Kamikaze Dimension: line-up a poslední informace Kamikaze Dimension: rozhovor s Regisem Kamikaze Dimension na rádiu Fajn Life Kamikaze Dimension 2006: web spuštěn
Kamikaze Dimension s Regisem
Na pátek 17. února připravuje agentura DC Promo oslavu sedmi let své existence, na kterou si jako hlavního hosta pozvala britského producenta Regise. Toho doplní slovenské duo Toky a Boss, Nika77, Džejár a další.  Na druhém pódiu se představí například U Merkura DJs nebo Dan Cooley.
 

Agentura DCPromo se rozhodla oslavit sedm let své působnosti na taneční scéně. Znát ji můžete především pořádáním festivalu Svojšice, ale také díky populárních Christmas Parties, Kamikaze Dimension, Neural Exciter a dalších.

Pro tuto akci jsme vybrali DJe a producenta, který se reálně podepsal pod hudební dění v oblasti techno hudby v celé Evropě za posledních deset let. Společně s jeho kamarádem DJem Surgeonem tvoří projekt British Murder Boys, dále vydává pod jménem Carl O'Conor, Ian J. Richardson. Jeho zvuk je stále originální a aktuální. Jeho tracky se dají charakterizovat jako velmi industriální a drsné, většinou s rovnou rytmikou a těmně laděným nádechem. Jeho koncerty jsou rychlé, tvrdé a většinou originální. Mnohdy Regis tancuje na bednách, jindy se pere se zvukařem, někdy zas celé koncerty stojí před podiem oblečený jako zajíc nebo papoušek... Asi málokdo ví, že Regis je bývalý Hooligan - fotbalový fanda a rváč v jedné osobě. Věřte nám, že jeho koncert bude velká show!!!

Více info již brzy na www.dcpromo.cz .

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016