PARTYINFO

 

KILLSOUND

Datum konání:
04.02.2006 - sobota
Místo konání:
Plzeň - Underground Mix
DJs:
Irlbec, Muerte, Neuf, Chris Diaz, Golpe, Plüschen
Info:
dj.muerte@seznam.cz
Popis:
start 20:00, vstup 50czk
Line-up:
21.00 – 22.15 Irlbec
22.15 – 23.30 Chris Diaz
23.30 – 00.45 Neuf
00.45 – 02.00 Muerte
02.00 – 03.30 Plüschen
03.30 – 05.00 goLpe
 
 
Killsound: profily DJs
4. února prověhne v plzeňském Underground Mixu schranzová party Killsound.
 

4. 2. 2006 se přes klub Mix Underground přežene smršť vražedných beatů. Pozvání na tyto krvavá jatka přijali mistři pražského schranzu Plűschen a goLPe. Doplní je čtveřice plzeňských DJs Chris Diaz, Neuf, Muerte a Irlbec.

Profil DJs:

Plűschen - 22letý techno, hardtechno a v poslední době schranz DJ, vítěz česko-slovenského mistrovství v amatérském DJingu na Champu 2005. Za svůj vzor má Roberta Natuse, je silně ovlivněn německou produkcí a známými schranz DJi z celého světa. Ve svých  setech  používá realtime efektor Kaoss Pad II.  Plűschen je součástí Systému83, což je první český schranzový projekt.


goLPe
- hraje od roku 2002 a výhradně o schranz se začal zajímat až po roce 2003. Od té doby se stal jedním z nejvyhledávanějších pražských schranz DJů. V roce 2005 byl přijat do schranz.cz, s kterými jste ho mohli slyšet nedávno v Plzni na akci Schranz Hell. Na jeho stylu se podepisují především jeho velké vzory: Pet Duo a O.B.I.

Neuf – hraje od roku 2002 a v současnosti je jeden z mála tribal-techno DJů u nás. Jeho sety jsou postaveny na perkusivním zvuku s popěvky africké nebo jihoamerické kultury. Dále se vyznačují dlouhými přechody s častou změnou rytmiky. Od poloviny roku 2004 je zastupován anglickou agenturou AON promotion, která mu 1.5.2004 splnila velký sen, když mohl zahájit techno stage festivalu United Islands of Prague. Mezi jeho oblíbené producenty patří Mark Williams, Aitor Ronda, Boriqua Tribez nebo Daniel Jacques.

Chris Diaz - z počátku se projevoval melodičtějším technem, ale velmi brzo si oblíbil těžké a lámané beaty, kterým posléze naprosto podlehl. Svými sety se snaží navodit temnou atmosféru, kterou umocňuje dramatickými zvukovými plochami. Anglie, Španělsko, Japonsko, Švédsko, Slovensko - to jsou země, ze kterých pochází převážná část jeho oblíbených producentů. Jmenovitě např. British Murder Boys, Ian J. Richardson, Reeko, Takaaki Itoh a Rumenige.

Muerte – nadějný plzeňský DJ, který jako většina začínal klasickým technem se časem propracoval k jemu bližšímu schranzu. Nyní vás rozdrtí svým nekompromisním pojetím hardcore schranz techna, v jeho setu se mísí pekelně děsivé zvuky se schranzovými remixy známých hitů. Jeho oblíbení producenti jsou Boris S., Viper XXL a Matt M Maddox.


Irlbec
– tento všestranný DJ, kterého si můžete poslechnout v plzeňském klubu Mazaný Králíček při jeho funky-housových setech, si pro vás tentokrát připravil vychytaný techno setík s melodickými prvky v jinak ostře nabitém mixu. Spolu s DJem Muertem je zakladatelem plzeňského bookingu  a agentury Sunpromotions, která je pořadatelem této akce.     

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016