PARTYINFO

 

PITI PITI PA - EVES FOR EVES

Datum konání:
20.01.2006 - pátek
Místo konání:
Praha - Friends
DJs:
Adlet (Celnice), Kathrina Nodlová (classic DJ 2005 winner)
Live:
sestry Valderovy (hoboj, činely, trombón)
Popis:
lesbian friendly night
start 21:00, vstup zdarma
 
 
Piti Piti Pa v pátek v klubu Friends
Na tento víkend připravil klub Friends nejžhavější lesbian friendly večírek ve městě, na který exklusivně zavítá rezidentka klubu Celnice DJane Adlet společně s jednou z nejpopulárnějších disco protagonistek Kathrine Nodlovou. Vstup je na místě zdarma a na akci Vás kromě gogo tanečnic čeká spousta roztomilých překvapení. Zváni jsou všichni! :)
 

Taky je vám už jasné, že v pátek dvacátého vlastně nemáte kam jít? Ohrané desky, okoukané tváře… prostě nuda?! Vůbec se nelekejte, všechno je jasné! Klub Friends jako vždy zachraňuje situaci a pracuje na půvabných funglovkách za gramcema i mimo ně.

Takže, co že nás na  pravidelném nejen holčičím mejdánku čeká? Navštívit nás přijede speciální host z daleké celnice – krásná  DJane Adlet jejíž hvězdička stoupá strmě vzhůru - těšit se můžete na luxusní empatický vokálový housík s mnoha hitovkami, které na dobré akci prostě nesmí chybět.

Aby toho nebylo málo, nad ránem přijede výrazná posila s kufrem plným klasické české muziky - Kathrina Nodlová. To už bude klub plný koček i kocourů a společně s partičkou La madam Rouge doskotačíme až do čerstvého – romantikou prosyceného zimního rána.

GoGo, masky, usměvavá obsluha, rošťěnky kam se podíváš – tak přesně to je to, co nás už tento pátek v Bartolomějské 11 nemine. Tady přece žádná z nás může chybět, no ne? Tak pusu a ahoj tam!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016