PARTYINFO

 

ETERNITY

Datum konání:
18.02.2006 - sobota
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Preach (Relic, Can), Orbith, Hydrophonic djs, Louis, Guga
Popis:
start 21:00, vstup 120/150
Line-up:
21.00 Louis + Guga
23.00 Hydrophonic
01.30 Preach
04.00 Orbith
06.00 end
 
 
Eternity: rozhovor s Orbithem
Eternity 17 bude ve Fabricu + soutěž
Eternity je typ akce, která cestuje po celé republice a její sedmnáctý díl se uskuteční v ostravském klubu Fabric, 18. února.
 

Ve Fabricu se Eternity konala již několikrát, a to se španělskými DJs Nittem, Javy Unionem, ale i s Brazilcem Murphym a samozřejmě Luccou, kterou pořadatelská agentura Mersey zastupuje.

Tentokrát bude hlavním hostem kanadský DJ a producent Preach, majitel labelu Relic. Preach je jedna z nejvýraznějších postav na světové technoscéně posledních let, patří mezi novou elitu taneční scény, mezi elitu, která pomalu ale jistě vytlačuje veterány z devadesátých let.

Jedním z nejvýraznějších úspěchů Preache bylo vydání tracků na novém labelu Carla Coxe 23rd Century a na Tiestově labelu FBI. Jako jeden z mála vystupoval na Dance Valley 05, a to jak v pátek, tak sobotu, na dvou rozdílných podiích, což svědčí o velkém uznání ze strany pořadatelské firmy UDG. Preach je velkým oblíbencem Tiesta, který si ho prosadil na pražské vystoupení na podzim 2005.

Co se týče stylu, Preach nepatří k orthodoxním techno producentům, preferuje melodičtější klubové techno s prvky trance a i proto se těší oblibě příznivců kvalitního techna i fanoušků trance.

Na pomezí techna, trance, progressive i electra se celá párty bude tentokrát pohybovat, o čemž ostatně svědčí i účast dalšího hosta – DJe Orbitha, kterého doplní progressive DJs Hydrophonic a Louis + Guga ze stáje Sound Of Mersey.

Eternity v Ostravě již dlouho nebyla, ale všechny předchozí díly byly beznadějně vyprodány, takže doporučujeme si zakoupit vstupenky v síti Ticketpro včas.

Lístky si můžete také objednat prostřednictvím SMS ticket na č. 603 961 887.
Uveďte celé jméno, adresu s PSČ a počet lístků.
Budou Vám zaslány na dobírku.

POZOR - soutěží se o CD, které namixoval headliner Eternity - DJ Preach!


DJ Preach (Can) - profil

V roce 97, ve věku 17ti let, DJ Preach aka Phillipe Babin začal svou DJskou dráhu. Kontakty s velkými kanadskými produc. organizacemi - Old School a Delphinus mu zajistily možnost ukázat za gramofony svůj pumpující styl techna a trancu.

Tři roky nazpět začal velmi úspěšně i s produkcí a vydávat záhy na labelech Default rec., Symbolism, Ascend, Edit, Iturnem, MB electronics, Session a dalších. Jeho desky se s úspěchem vyprodávají po celém světě. Jako producent se inspiroval Ben Simsem, Baileym, Xavierem, Andrei Morantem a dalšími.

Po úspěšných turné v Kanadě a USA se stal rezidentem největšího klubu v Montrealu - ARIA after-hours. S reputací likvidátora tanečního parketu a používáním vlastní produkce jako mocné zbraně se rychle šíří jeho kázání  ("kazatel -  preacher") v mnoha zemích a jeho excelentní a čistý mixing ze tří gramofonů vyvolává údiv a respekt všech promotérů.

Jeho tracky si licencují své kompilace taková jména jako Carl Cox, Ben Sims, Misstress Barbara a další. Jeho největší počin v produkci "No war in the summer" na labelu Iturnem byl popsán jako parket plnící zabiják pravě Carlem Coxem a Roger Sanchezem.

V časopise DJ Magazine Top 100, byl nazván "future DJ hero", hrál po boku téměř všech velkých jmen z celého světa, pro zmínku alespoň C. Cox, M. Kruse, T. Schumacher, Liebing, Piccotto, Paul Van Dyk, Speedy J, Tiesto...

V současné době je na 43. místě v žebříčku DJů z celého světa.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016