PARTYINFO

 

- = + COME AS YOU ARE

Datum konání:
26.01.2006 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Akropolis
Live:
Jan P. Muchow (EOST), Ondřej Ježek(OTK), Márdi (Vypsaná fiXa), Umakart, Tata Bojs, Southpaw, Gipsy, Ondřej Pečenka, Vašek Havelka
Popis:
start 19:30
 
 
Come As You Are: benefiční koncert v Akropoli
Ve čtvrtek se v pražském Paláci Akropolis uskuteční zajímavá benefiční akce pro nadaci Gaudia, zabývající se pomocí nemocným rakovinou. Patronem koncertu jsou manželé Švejdíkovi a na pódiu se vystřídají v akustických vystoupeních například Tata Bojs, Jan P. Muchow, Southpaw, Umakart a mnoho dalších.
 

Odřený koncert, na kterém se hudebníci zřeknou téměř všeho - krom sebe samých.

Většiny pódiové techniky, spoluhráčů, energie z neobnovitelných zdrojů a celého honoráře. Akustické vystoupení, na nejž přijedou tramvají (krom jednoho, že), jen se španělkou a kabátem. I ten na podiu strhnou, aby se konečně obnažili. "come as you are.."

Nazí a bez berlí vystoupí Jan P. Muchow (EOST), Ondřej Ježek (OTK), Márdi (Vypsaná fiXa), Umakart, Tata Bojs, Southpaw, Gipsy, Vašek Havelka (Selfbrush), Folk 3Mail a další. "come as you are.."

Výtěžek půjde na podporu občanského sdružení Gaudia proti rakovině, které poskytuje psychoterapeutické služby a podpůrné léčebné metody onkologicky nemocným a jejich blízkým. Nabízí pomoc lidem, kteří se ocitli v náročné životní situaci, cítí se osamoceni, izolováni, v nejistotě a bez možnosti otevřeně o svých pocitech mluvit. V Gaudii tuto možnost mají a i tady pro ně platí "come as you are".

Výtěžek z akce půjde na podporu občanského sdružení Gaudia proti rakovině, které poskytuje psychoterapeutické služby a podpůrné léčebné metody onkologicky nemocným a jejich blízkým. Nabízí pomoc lidem, kteří se ocitli v náročné životní situaci, cítí se osamoceni, izolováni, v nejistotě a bez možnosti otevřeně o svých pocitech mluvit. V Gaudii tuto možnost mají a i tady pro ně platí come as you are.

 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016