PARTYINFO

 

HRADHOUSE

Datum konání:
05.08.2006 - sobota
Místo konání:
Boskovice - Hrad Boskovice
DJs:
Fergie (UK), Justin Robertson (UK), Michel De Hey (NL), Lucca (CZ), Orbith (CZ), Stewart Lowman (UK), Chris Sadler (CZ/UK), Dan Cooley (CZ), Hydrophonic (CZ), Pendulum + MC Verse (UK), Dreazz (NL), Katcha, Koogi (shadowbox/techno.cz), Sayko, Gabbana, X-Morph + Lobotomia, Marcco, Cosmic Cube
Live:
Bruno Ferrari
Info:
://...
mersey@volny.cz
Popis:
vstup: 350/460 czk
Line-up:
Semtex stage
17.00 Hydrophonic
19.30 Stewart Lowman (UK)
21.00 Orbith
22.30 Flo (FR)
23.30 Justin Robertson (UK)
01.30 Michel De Hey (NL)
03.00 Lucca
04.30 Fergie (UK)
06.00 Markantonio (IT)
07.30 end

Fléda Jungle stage
18.00 Cosmic Cube
19.00 Marcco
20.30 X Morph + MC Lobotomia
22.00 Koogi
23.30 Pendulum + MC Verse (UK)
01.30 Katcha
03.00 Sayko
04.30 Gabana (SK)
06.00 Dreazz (NL)
07.30 end

Mersey stage
17.00 Mickey House
18.00 Wolsha
19.00 Marcus Cooper
20.00 Ian Blond
21.00 Louis + Guga
22.00 Jerry (special house set)
23.00 BB Mike
00.00 Diana D Rouz (PL)
01.30 Javas
03.00 Chris Sadler
04.30 Dan Cooley
05.30 Bon Finix
06.30 Leo Lycra
07.30 end

Royale High VIP electro stage
20.00 Funk Halen
23.00 Bruno Ferrari live
01.15 Orbith
02.15 The Fakes
05.00 Martin Frank
07.30 end
 
 
 
Aktuální zpravodajství z Hradhousu Sony Ericsson Hradhouse: poslední informace Rozhovor s Bruno Ferrarim k Hradhouseu Rozhovor s Chrisem Sadlerem
Exkluzivní rozhovor s Justinem Robertsonem
Justin Robertson je jedno z hlavních jmen letošního ročníku open-airu Hradhouse. Ten proběhne už příští sobotu na hradě v Boskovicích u Brna, kde Justina uslyšíte půl hodiny před půlnocí na Semtex pódiu. Přinášíme vám s ním aktuální rozhovor.
 

Justine, slyšel jsi už o festivalu Sony Ericsson Hradhouse, kde celá řada Tvých kolegů z UK (Nils Hess, Evil Eddie Richards, Richard Sen, Ian Ossia, DJ Heaven, Terry Francis ...) již hrála? 
 
Přiznám se , že tato akce je pro mně novinka, ale ta jména jsou opravdu kvalitní, takže to bude cool mejdan!
 

My zde v Česku jsme daleko blíže německé scéně , takže ani moc nevíme, co přesně se nyní v Anglii děje, které kluby jsou "in", atp, můžeš nám k tomu něco říci?
 
V Londýně se toho děje strašně moc, vzniká spousta nových parties, rád bych doporučil např svoji noc v Turnmills, která se jmenuje Together, je to každou poslední sobotu v měsíci.Nejlepší akce jsou undergroundové, například polotajná párty Mullet Over či noc s názvem Secret Sundays. Soukromé, napůl illegální parties mají ten nejlepší vibe.
 

Na festivalu se objevíš na jednom podiu vedle takových jmen jako Michel De Hey, Fergie či australských jungle rockerů Pendulum, můžeš k těmto DJs něco říci ?
 
Hmm, Fergie a Michel De Hey jsou naprosto absolutní světová špička, rozhodně ta nejlepší volba. Ostatní jména příliš neznám, ale line up vypadá skvěle.
 

Na festival jsi dostal pozvání na doporučení promotérů z pražského klubu Roxy, kde hráváš. Jak se tam cítíš a jaká je podle Tebe Praha ?
 
Praha má jednu z nejlepších klubových scén na světě, je tam úžasná atmosféra, zvláště v Roxy!
 

Před pár lety se objevila na trhu spousta nových mašinek, jako final scratch, různé efektory, CD playery, note booky atp, používáš tyto věci a co si o nich myslíš ?
 
Můj názor na věc je ten, že to co tu jmenuješ je jen záležitost formátu a pro mně není podstatné jestli DJ hraje u CDs, vinylů, final scratche, abletonu, note booku či jinak live, ale podstatná je hudba samotná a tudíž na formátu nezáleží, dobrý dj se nepozná podle toho jak ovládá final scratch, ale co a jak hraje....
 

Každý dj má jinou motivaci, proč být djem. Jedni to dělají kvůli luxusním limuzínám, penězům a pětihvězdičkovým hotelům, druzí spí na gauči v klubu a jsou naprosto oddaní hudbě, jedni to dělají kvůli sexu, drogám a dobrodružství, druzí kvůli cestování, jak to máš ty ?
 
Dělám to hlavně kvůli hudbě, není lepší zaměstnání, než hrát hudbu pro lidi... jestli to můžu vůbec nazvat zaměstnáním. Ale mám taky rád dobré hotely:-)
 

A pro některé DJs jsou nejdůležitější komerční parties jako Love Parade, jiní milují malý undergroundový klub, jak tohle vidíš ty?
 
Já dávám přednost klubům, atmosféru v klubu ničím nenahradíš, i když některé akce pro mnoho tisíc lidí taky
mají cool atmosféru.
 

Můžeš nám říct něco o nových skladbách, které nyní vydáváš ?
 
Mám nový label, který se jmenuje Neverwork. První release má název Machine. Další dva singly budou venku v září, na jedné věci jsem pracoval spolu s Timem Burgessem z Charlatans a jmenuje se "Yes it is". Začal jsem taky zpívat v kapele Thee Earls:-)
 

Máš nějaké koníčky ?
 
Hmm... hlavně sbírám desky a hudbu, a taky rád vařím.
 

Všichni se těší na Tebe na Hradhouse, co budeš hrát ?
 
Budu hrát úchylný acidový věci, a spoustu novejch tracků.

 
Na Hradhouse vystoupí Bruno Ferrari Sony Ericsson Hradhouse: rozhovor s Dreazzem Sony Ericsson Hradhouse hlásí novinky Hradhouse: Line up a informace Hradhouse 2006: Pendulum headlinerem dnb pódia Hradhouse 2006 zveřejnil lineup Lucca Stage Michel De Hey zahraje letos na Hradhouseu Justin Robertson přijede na Hradhouse Hradhouse 2006: předprodej zahájen

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Hradhouse: poděkování pořadatelů
 

Fotoreporty

 
rav
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016