PARTYINFO

 

HRADHOUSE

Datum konání:
05.08.2006 - sobota
Místo konání:
Boskovice - Hrad Boskovice
DJs:
Fergie (UK), Justin Robertson (UK), Michel De Hey (NL), Lucca (CZ), Orbith (CZ), Stewart Lowman (UK), Chris Sadler (CZ/UK), Dan Cooley (CZ), Hydrophonic (CZ), Pendulum + MC Verse (UK), Dreazz (NL), Katcha, Koogi (shadowbox/techno.cz), Sayko, Gabbana, X-Morph + Lobotomia, Marcco, Cosmic Cube
Live:
Bruno Ferrari
Info:
://...
mersey@volny.cz
Popis:
vstup: 350/460 czk
Line-up:
Semtex stage
17.00 Hydrophonic
19.30 Stewart Lowman (UK)
21.00 Orbith
22.30 Flo (FR)
23.30 Justin Robertson (UK)
01.30 Michel De Hey (NL)
03.00 Lucca
04.30 Fergie (UK)
06.00 Markantonio (IT)
07.30 end

Fléda Jungle stage
18.00 Cosmic Cube
19.00 Marcco
20.30 X Morph + MC Lobotomia
22.00 Koogi
23.30 Pendulum + MC Verse (UK)
01.30 Katcha
03.00 Sayko
04.30 Gabana (SK)
06.00 Dreazz (NL)
07.30 end

Mersey stage
17.00 Mickey House
18.00 Wolsha
19.00 Marcus Cooper
20.00 Ian Blond
21.00 Louis + Guga
22.00 Jerry (special house set)
23.00 BB Mike
00.00 Diana D Rouz (PL)
01.30 Javas
03.00 Chris Sadler
04.30 Dan Cooley
05.30 Bon Finix
06.30 Leo Lycra
07.30 end

Royale High VIP electro stage
20.00 Funk Halen
23.00 Bruno Ferrari live
01.15 Orbith
02.15 The Fakes
05.00 Martin Frank
07.30 end
 
 
 
Aktuální zpravodajství z Hradhousu Sony Ericsson Hradhouse: poslední informace
Rozhovor s Bruno Ferrarim k Hradhouseu
Bruno Ferrari vystoupí živě v rámci festivalu Hradhouse už tuto sobotu ve 23:00 v Royale High stage na hradě v Boskovicích u Brna. V souvislosti s tímto "koncertem" poskytl pořadatelům rozhovor, který vám přiblíží mimo jiné i jeho kontraverzní názory na taneční scénu.
 

Jaký je tvůj vztah k taneční hudbě?

Skvělej. Jsem šťastnej, že už dodělává. Vlastně jsem rád, že jsem tu taneční demenci přežil. Celou tu dobu jsem se modlil k bohu aby DJs  a jejich poskoci vychcípali na nějakou hodně hnusnou nemoc. Nejlepší by bylo nakazit je leprou a nacpat extází. Umím si představit ten krásnej pohled - jak se objímaj, radujou a při tom z nich odpadávaj kusy hnijícího masa. Nádhera.

Máš nějaký oblíbený DJs?

To fakt nemám. Pro mě jsou Djs špína a v současný době naprosto zbytečná věc. Mimochodem nosím u sebe Magnum 357 King Cobra a až uvidim nějakýho dalšího zasranýho zbytečnýho DJe, tak nejspíš neodolám a na místě ho utratím. Je mi líto, ale jejich doba už opravdu skončila.

Svého času jsi byl leadrem elektronické skupiny Vanessa. Máš vztah aspoň k elektronické hudbě?

To ses asi trochu spletl ne? Já jsem BRUNO FERRARI. Ten z Vanessy je Samir Hauser a s tím teď žádnej rozhovor neděláš.

Ale nemůžeš popřít, že jsi začátkem 90 let stál u zrodu taneční hudby v Čechách.

Hele chceš mi něco dokazovat? Jestli jsem u něčeho takovýho někdy byl, tak se za to hluboce omlouvám. Určitě jsem se tam jen nějakou hloupou náhodou přimotal.

Opravdu nic se ti z elektronické scény nelíbí? Vždyť tvůj současný projekt "Bruno Ferrari" vychází svým způsobem z electra a rozhodně se v něm dá vystopovat také vliv současné taneční scény.

Co si to dovoluješ?!! Jaká taneční scéna? Fakt mě sere, když se "taneční scéna" říká bandě vymaštěnejch mozků, který strkaj hlavy do reprobeden a motaj se po parketu jak malomocný hovada. Aby sis nemyslel…já jsem velkej tanečník, miluju a taky dokonale ovládám tango, merengue, twist, jive, cha chu, valčík…ale to prosím nemá nic společnýho s těma kreténama co maj prázdný palice, neuměj ani základní kroky a do tanečních nikdy nechodili.

O.K. vzdávám to. Obraťme tedy list. Co tvůj současný sound – jak bys ho tedy charakterizoval?

Máme takovej zvláštně špinavej, ale přesto glamovej sound…takový disco s garážovým zvukem. Ten zvuk jsme udělali následovně – nejdřív jsme, z čistě praktickejch důvodů zdvojovali základ. Jde o to, že když je člověk zmaštěnej, tak je lepší když tam pod tím pro jistotu jede playback, aby to tam prostě bylo. Člověk může zvracet nebo omdlít a ono to přesto hraje a zpívá – takže lidi o nic nepřijdou. Navíc jsme měli pocit, že je ten zvuk takovej hutnější…no a vzhledem k tomu, že se do toho tak úplně přesně pokaždý netrefíme, navíc různě do těch věcí na pódiu kopem a oni pískaj, vzniknul z toho časem náš originální sound. Je to tak trochu "Dirty disco" nebo spíš "Garage disco" Jak moc "dirty", záleží vždycky na momentální situaci.

Slyšel jsem, že vaše pódiová prezentace jde v poslední době až do "Gotického rocku", jak moc vás tenhle styl ovlivnil?

Vždycky jsem měl rád Gotickej rock, ale později mě začala vadit ta přestylizovanost. Mám rád narušený věci. Mám rád, když se něco tváří jako něco jasnýho a uprostřed se to něčím ještě jasnějším shodí. Asi o tom je naše pódiová prezentace. A taky o naprostý uvolněnosti. My se na to pódium chodíme předvádět, natřásat jako pávi, chodíme se tam navzájem osahávat…kdoví k čemu všemu může dojít. Pro nás je pódium naše veřejná zpovědnice a taky veřejný popraviště, kde se může dělat naprosto všechno. Jako by to bylo naposled.

Jak moc počítáte při svých koncertech s publikem? Hraje pro vás vůbec nějakou roli?

Ano, publikum je pro nás knězem, kterej poslouchá naši zpověď a je pro nás taky krvežíznivým davem, kterej čeká na svůj příděl potu a krve. A v neposlední řadě taky sponzoruje naše nákladný koníčky, za což mu samozřejmě děkujem.

Bruno, jak to vlastně s náma se všema myslíš?

Jako vaše máma. Bruno je vaše velká zpíčená máma. Chce aby z vás byli lepší lidi. Aby se za vás nemusela furt stydět. A aby jednou mohla říct: "Hochu (dcero)…jsem na tebe fakt kurva pyšná"…a rozbrečet se. Chápeš?

Chceš ještě na závěr něco říct?

Jo těším se na Hradhouse a můj kamarád King Cobra taky.

 
Rozhovor s Chrisem Sadlerem Exkluzivní rozhovor s Justinem Robertsonem Na Hradhouse vystoupí Bruno Ferrari Sony Ericsson Hradhouse: rozhovor s Dreazzem Sony Ericsson Hradhouse hlásí novinky Hradhouse: Line up a informace Hradhouse 2006: Pendulum headlinerem dnb pódia Hradhouse 2006 zveřejnil lineup Lucca Stage Michel De Hey zahraje letos na Hradhouseu Justin Robertson přijede na Hradhouse Hradhouse 2006: předprodej zahájen

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Hradhouse: poděkování pořadatelů
 

Fotoreporty

 
rav
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016