PARTYINFO

 

HRADHOUSE

Datum konání:
05.08.2006 - sobota
Místo konání:
Boskovice - Hrad Boskovice
DJs:
Fergie (UK), Justin Robertson (UK), Michel De Hey (NL), Lucca (CZ), Orbith (CZ), Stewart Lowman (UK), Chris Sadler (CZ/UK), Dan Cooley (CZ), Hydrophonic (CZ), Pendulum + MC Verse (UK), Dreazz (NL), Katcha, Koogi (shadowbox/techno.cz), Sayko, Gabbana, X-Morph + Lobotomia, Marcco, Cosmic Cube
Live:
Bruno Ferrari
Info:
://...
mersey@volny.cz
Popis:
vstup: 350/460 czk
Line-up:
Semtex stage
17.00 Hydrophonic
19.30 Stewart Lowman (UK)
21.00 Orbith
22.30 Flo (FR)
23.30 Justin Robertson (UK)
01.30 Michel De Hey (NL)
03.00 Lucca
04.30 Fergie (UK)
06.00 Markantonio (IT)
07.30 end

Fléda Jungle stage
18.00 Cosmic Cube
19.00 Marcco
20.30 X Morph + MC Lobotomia
22.00 Koogi
23.30 Pendulum + MC Verse (UK)
01.30 Katcha
03.00 Sayko
04.30 Gabana (SK)
06.00 Dreazz (NL)
07.30 end

Mersey stage
17.00 Mickey House
18.00 Wolsha
19.00 Marcus Cooper
20.00 Ian Blond
21.00 Louis + Guga
22.00 Jerry (special house set)
23.00 BB Mike
00.00 Diana D Rouz (PL)
01.30 Javas
03.00 Chris Sadler
04.30 Dan Cooley
05.30 Bon Finix
06.30 Leo Lycra
07.30 end

Royale High VIP electro stage
20.00 Funk Halen
23.00 Bruno Ferrari live
01.15 Orbith
02.15 The Fakes
05.00 Martin Frank
07.30 end
 
 
 
Aktuální zpravodajství z Hradhousu Sony Ericsson Hradhouse: poslední informace Rozhovor s Bruno Ferrarim k Hradhouseu
Rozhovor s Chrisem Sadlerem
Přinášíme rozhovor s Chrisem Sadlerem, jedním hlavních hostů Mersey stage na letošním Hradhouseu. Ten proběhne už tuto sobotu na hradě v Boskovicích u Brna.
 
Ahoj Chrisi, jak se cítíš týden před Sony Ericsson Hradhouse?
 
Mno... abych řekl pravdu jsem lehce zničený po párty rádia Fajn, který proběhl na parníku včera večer ale až bude Hradhouse snad budu už dávno zpátky ve formě.
 
Na festivalu vystoupí celá řada Tvých krajanů, Fergie, Justin Robertson, Stewart Lowman, jaký k nim máš vztah?
 
Stewart Lowman neznám ale Fergie znám, protože jeho hvězda v Anglii vystoupala za relativně krátkou dobu neuvěřitelně vysoko. Sice to co hraje a produkuje většinou není zrovna můj šálek čaje ale pár jeho desek by se v mé sbírce našlo. Zato Justin Robertson je asi můj nejoblíbenější DJ vůbec, už od doby co se zajímám o taneční scénu. Na mým rezidenčním večírku v Roxy na Climax hrál už vícekrát a měl jsem tu čest s ním hrát i na jiných akcích. Můžu říct, kromě toho, že hraje úplně geniálně, je to i velice příjemný a pohodový týpek. Jo, a vlastně ještě mu dlužím sluchátka - on mi totiž půjčil jeho Sennheisery kdysi v Roxy když ty moje odpovídaly službu.
 
A jaký máš vztah k českým festivalům vůbec?
 
Mrzí mě, že jsem ještě neměl šanci vytvořit si nějaký vztah k festivalu Summer Of Love, protože Aleš Bleha mě, jak se zdá, stále bojkotuje. Letos to dokonce vypadalo slibně ale přece jenom mi to na konec zrušil. Jinak, si nemůžu vůbec stěžovat - letos jsem měl to štěstí hrát už na festivalech Hangáry, Svojšice, Cosmic Trip a za pár je Hradhouse. Zatím byly všechny, alespoň co se týče té organizační a technické stránky, zvládnuté na jedníčku.
 
Zároveň s Hradhouse jedeš na akci Opel Tigra klubu - můžeš nám něco k této zálibě říci? Kde a kdy se sraz koná?
 
V Opel Tigra klubu máme webové stránky s forem na www.opel-tigra-cz.com a jednou za čas takhle děláme srazy. Na víkend 4.-6.8. plánujeme náš zatím největší sraz a to právě v Boskovicích, kde se koná Hradhouse. Předpokládaná účast je 25 Tiger upravené i sériově, z celé ČR a velká část té skupiny se chystá na Hradhouse, kde se bude kalit jak se patří. Samozřejmě si uvědomuju, že spousta lidí považuje Tigra za zženštělý auto. Stačí to ale posadit na pěkný kola, případně to trošku snížit a je z toho designově velmi povedený a díky nízké hmotnosti a pružného motoru i překvapivě rychlý auto. Třeba ta moje, kterou jsem rozsáhle upravil podle obrazu svého, zženštile rozhodně nevypadá a už jsem v něm ztrapnil nejednoho majitele Audi nebo BMW. 
 
A teď otázka na tělo: někteří djs hrají čistě kvůli lásce k hudbě, jiní honí kariéru a peníze,  jedni jsou abstinenti, druzí holdují sexu a drogám, někteří spí v autě jiní vyžadují limuzínu a pětihvězdičkový hotel. Jak to máš ty?
 
Těch pěti hvězdičkových hotelů, limuzín, peněz, sexu a drog je nějak málo takže mi bude muset asi stačit láska k hudbě :o)
 
Jak je na tom Tvá současná produkce, co chystáš?
 
Udělal jsem jen tak ze srandy bootleg Madonny a její La Isla Bonita ale jinak, co se týče produkce,  delší dobu jsem nic nedělal kromě reklamních spotů. Já potřebuju na skládání klid a být sám ale, když moje přítelkyně přišla o práci a byla víc doma, nebylo to možné. Teď ale začala práce nová a já už mám ten klid, který potřebuju k práci a můžu se zase do toho pustit.
 
Hráváš někdy v cizině a kde?
 
Hrál jsem v Japonsku, Anglií, Chorvatsku, Německu, Rakousku, Polsku a samozřejmě na Slovensku.
 
V Praze je teď trošku nepřehledná situace s kluby, který klub je podle tebe nyní nejlepší?
 
Kdybys mě na tohle zeptal před dvěma, třema rokama, řekl bych bez váhání, že Roxy. Teď bych odpověděl asi stejně ale musel bych nad tím přemyslet. Totiž Roxy stále má svou specifickou atmosféru a kouzlo ale poslední dobou mě dost trápil ten zvuk, který byl prostě nedostačující a zvuk je koneckonců základ. Teď se tam ale prý konečně odzvučil ten prostor. V sobotu tam budů hrát poprvé s novým zvukem tak jsem vážně zvědavej. Doufám, věřím, že to bude lepší.
 
Do jakého věku myslíš, že se dá djovat?
 
Dokud máš sílu, sluch a ještě neslintáš na gramofony? Nevím, asi dokud tě to jako DJe baví a to co hraješ baví lidi.
 
A nakonec prosím Tvé aktuální Top 10.
 
Top 10 i s ukázkama a hafo dalších věci jsou na www.chrissadler.com.
 
Exkluzivní rozhovor s Justinem Robertsonem Na Hradhouse vystoupí Bruno Ferrari Sony Ericsson Hradhouse: rozhovor s Dreazzem Sony Ericsson Hradhouse hlásí novinky Hradhouse: Line up a informace Hradhouse 2006: Pendulum headlinerem dnb pódia Hradhouse 2006 zveřejnil lineup Lucca Stage Michel De Hey zahraje letos na Hradhouseu Justin Robertson přijede na Hradhouse Hradhouse 2006: předprodej zahájen

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Hradhouse: poděkování pořadatelů
 

Fotoreporty

 
rav
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016