PARTYINFO

 

JIMMY VAN M @ ROXY

Datum konání:
04.02.2006 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Jimmy van M (UK), Lucas (roxy booking), Pure Rhythm djs
Popis:
start 22:00, vstup 150/200 czk
předprodej Ticketstream
Line-up:
22:00 - 01:00 Canobee a Rescue
01:00 - 04:00 Jimmy van M
04:00 - 05:30 Lucas
 
 
Jimmy van M bude hrát v Roxy už zítra
Agentura Roxy promotion přichystala na zítřek opravdovou lahůdku pro všechny příznivce progressivního soundu. Američan Jimmy Van M se po včerejším polosoukromém dýchánku na houseboatu U Bukanýra chystá roztančit nejznámější český klub. Spolu s ním vystoupí Lucas, Rescue a Canobee.
 

Hned zkraje února se můžeme těšit na skutečnou pecku v Roxy, Jimmy Van M! Jméno, které není třeba v našich končinách dlouze představovat. Rodák z Philadelphie má za sebou minulost, jakou známe u těch "služebně nejstarších" mistrů za gramofony – začátek DJského hraní už v roce 1992 a následná strmá kariéra díky maximálnímu nasazení a talentu, která se přirozeně přelila do vlastní produkce. Mnozí mají v živé paměti jeho maximálně svébytný set z roku 2002, kdy Jimmy vystoupil na ZENu a o jeho hraní se pak ještě dlouho mluvilo. O čtyři roky později se vrací na místo činu a tentokrát si budeme moci vychutnat set čistě z jeho vlastních věcí, takže se rýsuje další výjimečný zážitek.

Host samozřejmě nezahraje sám, za domácí barvy vystoupí Lucas, Rescue a Canobee, v chilloutu potom breakoví Tchendos DJs. Atmosféru vizuálně doplní kromě dekorací i video art a projekce - mužem za pultem bude VJ Martin.

Předprodej probíhá v síti Ticketstream, začátek akce je naplánován na 22:00.

Jimmy Van M opět v Roxy!

www.roxy.cz
www.jimmyvanm.com


Experimentální prostor Roxy / NoD je provozován za podpory Hlavního města Prahy

 
Jimmy van M v Roxy: soutěž o vstupenky Jimmy Van M se vrací do Roxy

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016