PARTYINFO

 

JIMMY VAN M @ ROXY

Datum konání:
04.02.2006 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Jimmy van M (UK), Lucas (roxy booking), Pure Rhythm djs
Popis:
start 22:00, vstup 150/200 czk
předprodej Ticketstream
Line-up:
22:00 - 01:00 Canobee a Rescue
01:00 - 04:00 Jimmy van M
04:00 - 05:30 Lucas
 
 
Jimmy van M bude hrát v Roxy už zítra Jimmy van M v Roxy: soutěž o vstupenky
Jimmy Van M se vrací do Roxy
Hned na začátek února připravilo Roxy promotion další výbornou pecku. V sobotu 4.2. vystoupí v Roxy DJ Jimmy van M, kterého si někteří mohou pamatovat například z totálně vyprodaného Zenu v roce 2002.
 

Tentokrát přijíždí na special vystoupení postavené pouze na jeho hudbě, což se vždy rovná vyjímečný zážitek a výborná party.

Jimmy van M v Roxy – 4.února 2006 od 22h.

Vstupné je v předprodeji ticketstream.cz  za 150,- a na místě v den akce za 200,-


Jimmy Van M @ Roxy, Story Continues….

Počátky Jimmyho kariéry spadají do roku 1992, kdy se za gramofony postavil jako host v klubu The Beacham Theatre, ve kterém následně začal vystupovat coby host takových jmen jako Sasha, John Digweed a Dave Seaman. V polovině roku 1994 byl Beacham definitivně uzavřen a Jimmy se v rámci svého turné věnoval hostování v klubech po celém světě. Ihned po skončení turné založil vlastní agenturu Eros Euphony, která ho zároveň spojila s budoucím pracovním partnerem Seanem Cussickem. Jejich spolupráce přinesla několik výtečných skladeb vydaných pod jmény Eros Euphony, Freelance Icebreakers a The Escape Artis. Label Dave Seamena Stress Recordings po jejich poslechu okamžitě nabídl kontrakt a tím byl Jimmyho hudební vzestup definitivně stvrzen.

Ještě v roce 1994 agentura Eros Euphony zorganizovala první severoamerickou DJ tour pro Sashu a Johna Digweeda s názvem Northern Exposure, která jim dohromady přinesla velký fanouškovský ohlas a respekt na tamní tranceové scéně. I díky tomuto úspěchu se Jimmymu otevřely dveře na vyhlášenou Ibizu a hostování ve
slavném klubu Pacha.

Jimmy Van M není pouze velmi úspěšným a známým DJ-em, ale zároveň i importérem kvalitní taneční hudby na americký kontinent.

Rok 1998 přinesl Jimmymu oslovení klubem cream /Liverpool/ s požadavkem na zorganizování cream usa tour a faktem je, že za podpory jmen jako Carl Cox, Dave Seaman, Doc Martin nebo Nick Warren slavila velkolepý úspěch. V současné době má Jimmy společně se společností Balance exklusivní práva na zastupování těch nejlepších jmen ostrovní tranceové scény v USA. Na jaře tohoto roku produkoval Jimmy dosud největší DJskou tour, která kdy proběhla v USA (Delta Heavy Spring Tour 2002), pro Sashu a Johna Digweeda, s kterými si také na všech zastávkách šňůry zahrál. Jimmyho jsme už mohli slyšet na ZENu v Roxy, kde jeho pověstný „set-příběh“ vyvolal velkou kontroverzi – někteří tento set vzpomínají jako nejlepší DJský set, který kdy v Roxy zazněl, a někteří ho zatracují. V sobotu 4.2. máte unikátní možnost se opět na vlastní oči a hlavně uši přesvědčit.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016