PARTYINFO

 

WONDERBEAT SOUNDSYSTEM

Datum konání:
11.02.2006 - sobota
Místo konání:
Mladá Boleslav - Rychta
DJs:
techno/electro stage - Follow M & Fuko (Freaks djs), Joe Joy & Bába (Wonderbeat), Efotan (Wonderbeat), Crash (Wonderbeat), Afroger, Luděk K., Henry \r\nd\'n\'b, chillout music zone - Submission Square djs, Zion + R-Bosch (Broukbeat)
Info:
http://www.wonderbeat.tk
djbaba@post.cz
Popis:
start 20:00, vstup do 21:00 60 czk, poté 80 czk
 
 
Wonderbeat sound system v sobotu na Rychtě
Další z Wonderbeat mejdanů proběhne už tuto sobotu v Mladé Boleslavi. Wonderbeat DJs si pozvali spoustu hostů a slibují 2 podia.
 

Tak a je tu další Wonderbeat mejdan na Rychtě. Tentokrát se nám povedli dát do kupy dvě pódia, čili Vám můžeme nabídnout mnohem více hudebních stylů nežli minule.

Na hlavním pódiu bude ke slyšení převážně techno s electrem.
Zahrají DJs Follow M & Fuko z Freaks DJs, které můžete znát mimo jiné z pražského Studia 54. Za agenturu Wonderbeat se představí Joe Joy & Bába v setu na 4 gramofony. Tuto dvojici můžete poslední dobou slýchávat mnohem častěji ve společné 4 decks show. Dále vystoupí agenturní DJs Efotan a Crash. Line-up doplňují hosté: Afroger, Luděk K. a Henry.

Druhá zlomená stage nabídne DJs ze seskupení "Submission Square djs". Jsou jimi Airbees, Matix, Phoska a Roof. Ti si ssebou přivezou i mc. Line-up 2nd stage doplňuje místní DJ Zion.
 
Akce Wonderbeat soundsystem začíná úderem 20té hodiny.
Vstupné je do 21:00 60,- a po 21té hodině zaplatíte furt přijatelných 80,- Kč.

Čili v sobotu 11. února se na Vás těšíme v Mladé Boleslavi na Rychtě. Bude každopádně veselo :-)

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016