PARTYINFO

 

WONDERBEAT NIGHT

Datum konání:
17.02.2006 - pátek
Místo konání:
Liberec - Liquid
DJs:
Kaisersoze (United Music/Orion Hall), Efotan, Joe Joy, Bába, Crash (all Wonderbeat)
Info:
http://www.volny.cz...
djbaba@post.cz
Popis:
start 21:00
 
 
Wonderbeat mejdan v Liquidu už tento pátek
Další z mejdanů partičky Wonderbeat proběhne už tento pátek v libereckém klubu Liquid, jako host se tentokrát představí Kaisersoze.
 

Wonderbeat dělá další kalbu v libereckém klubu Liquid. Opětně si pozval jednu z ikon české techno scény. Je jím DJ Kaisersoze, který s námi hrál v Liquidu již minulý rok na oslavě našich druhých narozenin.

DJ Kaisersoze patří právem mezi přední české techno dje. Jako jeden z prvních moravských djů byl u pravěkých pokusů o parties v legendárním olomouckém klubu Nausea (později Depo No.8 a ještě později Depo9) s názvem Mouse Parties. Poté už jeho popularita začala jen a jen stoupat. V dnešní době je dramaturgem a jediným residentem akcí Orion Hall, na kterých se vystřídala snad všechna zásadní jména, která mají v technu opravdu co nabídnout. Nezapomenutelné také bude živé vystoupení kapely Prodigy na této mega akci. Kaisersoze také absolvoval řadu vystoupení v zahraničí. V pátek 17. února tedy máte šanci si užít jeho set v
libereckém klubu Liquid. 

Naší nocí Vás samozřejmě provedou naši residentní djs: Efotan, Joe Joy, Bába, Crash. Od nich si opětně budete moci vychutnat přehršle stylů, jak je jejich zvykem. Znamená to tedy, že Vás čeká pestrý a hudebně nápaditý večer zaměřený¨nejenom na techno muziku.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016