PARTYINFO

 

NORTHERN LIGHT FOURTH SEASON

Datum konání:
18.02.2006 - sobota
Místo konání:
Drahany - KD Drahany
DJs:
Machine Funck (AON), Kaisersoze (United Music), Dixent (Phonoline.cz), Exler vs. Carl King (Phonoline.cz), Paolo Mercy, Mer-G , guests
Live:
Electrabel (AXIS rec), Laura Level & Rodent (Strobe)
 
 
Northern Light Fourth Season už tuto sobotu
4. pokračování party Northern Light bude v únoru
Machine Funck, Elektrabel, Laura Level a Rodent, ti všichni, podpořeni dalšími DJs vystoupí na 4. pokračování party Northern Light, 18. února v Drahanech u Prostějova.
 

Northern Light a její letošní 4.ročník se jako vždy snaží představit česko-slovenské DJe a od nynějška i live projekty jak ty "top" tak i mladé talenty.
V minulosti to byli např. Igor Pataky, Kaisersoze, Toky, Alleki, Shade, Joshek...aj.

Letos nás čekají:
Machine Funck (AON/Praha)
Ti nejzábavnější! Tak by šlo pojmenovat projekt Machine Funck, za kterou stojí dvojice Nailer a Abu. Co k téhle dvojici extrémních bavičů říct? Svým chováním připomínají The KLF. Vystupují v nočních košilích, zmalovaní, rozmávaní, ale vždy plně koncetrovaní na jejich fúzi Decks & EFX. Nerozumíte tomu příliš? Nevadí, přijděte se podívat jak to vypadá, když dva zcela rozdílní týpci spojí hlavy a ruce dohromady spolu s efektory, gramofony a především s vámi!:-)
Navíc jejich polovička DJ Nailer byl jako jediný z ČR letos vybrán na prestižní Red Bull Music Academy do Seatlu v USA!

Electrabel live (AXIS rec./6277/CZ)
Vydal desku na sub labelu Axis records u samotného techno gurua Jeffa Millse, kde mu právě vychází i jeho album a mimo to si s ním ještě střihl šnůru po Japonsku! Je zván na prestižní festivaly a parties nejen v ČR. S novým albem přijíždí i k nám!
Takže se máme na co těšit:-)

Laura Level & Rodent live (Strobe/Datapunk/CZ)
Laura Level, která byla mezi hudebními talenty z celého světa vybrána na prestižní Red Bull Music Academy v roce 2001, vystupující za počítačové podpory elektronického mága Rodenta, který obohacuje její DJský set a zpěv o širokou paletu hluků a zvuků. Tomu se rovněž podařil husarský kousek, když opět bez velkého mediálního poprasku vydal svou tvorbu na německém labelu Datapunk, který patří pro změnu umělci nové generace a zvukovému kouzelníkovi jménem Antony Rother!

Kaisersoze (United Music,Přerov)
Výborný DJ, booker, chodící hudební encyklopedie, a hlavně bavič! Rezident N.L., kterého není třeba představovat:-)

Dixent (Phonoline.cz, Olomouc), Exler vs. Carl King (Phonoline.cz, Prostějov) a další.


Nesmí chybět ani Drum and Bass stage pod vedením DJs z YTP Olomouc (Positive Vibes), Paolo Mercy, Mer-G a hosté Bop+Pepa:-)

Info:
Chill out čajovna, vegetarianská restaurace Govinda, plné bary za lidové ceny, ostrý zvuk a světla, super dekorace, videoprojekce by Tao crew, go-go dancers, ubytování cca 100m od akce, každý desátý návštěvník MIX CD ZDARMA, samozřejmě kupy sněhu a spousta dalších vychytávek:-)

Místo konání akce stojí přesně na pomezí čtyř okresů: Blansko, Boskovice, Vyškov a Prostějov kde všude probíhá reklamní kampaň formou plakátů a letáků (samozřejmě i na tanečních serverech atd.) takže se vždy sejde zajímavá "partička lidiček" (cca. 400) a o zábavu s feelingem parties asi tak o pět let zpátky je postaráno!:-)

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016