PARTYINFO

 

NORTHERN LIGHT FOURTH SEASON

Datum konání:
18.02.2006 - sobota
Místo konání:
Drahany - KD Drahany
DJs:
Machine Funck (AON), Kaisersoze (United Music), Dixent (Phonoline.cz), Exler vs. Carl King (Phonoline.cz), Paolo Mercy, Mer-G , guests
Live:
Electrabel (AXIS rec), Laura Level & Rodent (Strobe)
 
 
Northern Light Fourth Season už tuto sobotu
V sobotu proběhne už čtvrtý ročník prostějovské party Nortehrn Light. Akce slibuje několik stageí a spoustu zajímavých jmen.
 

V sobotu zamíří Elektrabel s Machine Funck na sever ku Prostějovu, kde se v KD Drahany koná čtvrtý ročník párty, která se jako vždy snaží představit česko-slovenské DJe a od nynějška i live projekty jak ty "top" tak i mladé talenty.
V minulosti to byli např. Igor Pataky, Kaisersoze, Toky, Alleki, Shade, Joshek...aj.

Elektrabel tentokrát předvede svojí oduševnělou palbu klasicky naživo a Mašináci již v plné zbroji show na 4g&2m, mašiny a mikrofon. A přidají se další hudební naruživci:

Laura Level & Rodent live, kteří živou formou představí dosud nevydaný materiál  nového alba.
Kaisersoze - výborný DJ, booker, chodící hudební encyklopedie, a hlavně bavič! Rezident N.L., kterého není třeba představovat.
Dále djs: Dixent, Exler vs. Carl King a další.
Drum and Bass stage pod vedením DJs z YTP Olomouc (Positive Vibes), Paolo Mercy, Mer-G a hosté Bop+Pepa.

Chill out čajovna, vegetarianská restaurace Govinda, plné bary za lidové ceny, ostrý zvuk a světla, super dekorace, videoprojekce by Tao crew, go-go dancers, ubytování cca 100m od akce, každý desátý návštěvník MIX CD ZDARMA, samozřejmě kupy sněhu a spousta dalších vychytávek.

Místo konání akce stojí přesně na pomezí čtyř okresů: Blansko, Boskovice, Vyškov a Prostějov kde všude probíhá reklamní kampaň formou plakátů a letáků (samozřejmě i na tanečních serverech atd.) takže se vždy sejde zajímavá "partička lidiček" (cca. 400) a o zábavu s feelingem parties asi tak o pět let zpátky je postaráno:-)

další info:
http://www.elektrabel.info/
http://www.machinefunck.wz.cz/
http://www.rbcn.wz.cz/
http://www.strobe.cz/
http://www.laurarodent.com/

 
4. pokračování party Northern Light bude v únoru

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016