PARTYINFO

 

TECHMIX

Datum konání:
15.04.2006 - sobota
Místo konání:
Plzeň - Underground Mix
DJs:
K.Sandra, Deen Ouvn, Da Moon, Mind, Mr.Shorty
Info:
://...
techmix@quick.cz
Popis:
start 20:00, vstup 50 czk
 
 
Dubnový Techmix v Plzni s K.Sandrou
K. Sandra se po necelém roce vrací zpět do Plzně. Tentokrát zahraje na párty Definition, kde po jejím boku dále zahrají Deen Ouvn, Da Moon, Mind a Mr. Shorty. Informace k akci a malé seznámení s DJs vám přnášíme v této zprávě.
 

Po výborném setu na předvánoční DEFINITION party se po více jak ¼ roce K.Sandra vrací do Plzně, aby zahrála v so 15.4. na Techmixu. O tom, že se můžete těšit na pořádnou porci kvalitní taneční muziky svědčí i ostatní jména v lineupu: Deen Ouvn, Da Moon, Mind, Mr. Shorty.

K.Sandra (kasandra.cz)

se o taneční hudbu i DJing začala zajímat v roce 2003. O rok později si pořizuje gramofony a začíná se učit, ale za krátkou dobu přemýšlí, jestli je techno opravdu to,co ji nejvíc baví - propadá totiž tranceu. Mezitím hrávat na menších techno underground akcích. Na jedné z nich si poprvé zahrála již zmíněný trance. Tehdy dospěla ke konečnému rozhodnutí - oba styly jí dávaly něco úplně jiného, ale vždy něco velice energického a emotivního. K.Sandra se nyní věnuje rozmanitému energickému technu a emotivnímu progressive trance až tech-trance.

Deen Ouvn (deenouvn.com)

hraje již 8 let. Byl rezidentem legendárního Mazaného Králíčka. V Plzni má v současnosti společně s DJs Da Moonem a Marwinem rezidetní noc Dance In The Sky.
Jako vždy se od něj můžete těšit na zajímavou směs na pomezí progressive-/tech-house a melodického techna, která nepostrádá energii a originalitu.

Da Moon (djdamoon.com)

Západočeská špička progressive a progtrance. Byl také jedním z mála rezidentů Mazaného Králíčka. Jeho poslední mix ocenil XMAG jako demomix měsíce. Plzeňákům snad není třeba blíže představovat :)

Mind (djmind.net)

obsadil v DJ CHAMP 2005 druhou příčku v kategorii techno. Od tohoto choda se dočkáte pořádně barevné porce techna – funky/progressive/tribal.

Mr. Shorty (NUbreed.cz)

po svém návratu z UK už nevystupuje tak často. O to více se můžete těšit na originální porci ostrovního progressivu .)

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016