PARTYINFO

 

O´SEEX-CONNECTION

Datum konání:
04.02.2006 - sobota
Místo konání:
Kojetín - Na Hrázi
DJs:
Peetboy (Hu), Hydrophonic, Luis, Hynx, Luxus, Mag
Popis:
start 20:00, vstup 100 czk
 
 
O’Seex v kojetínském klubu Na Hrázi
Pokračování klubovky O’Seex proběhne v kojetínském klubu Na Hrázi s DJem Peetboyem.
 

V sobotu 4. 2. se v Kojetínském klubu Na Hrázi dočkáte pokračování brněnské klubovky O’Seex (7. Nebe). Pozvání přijal maďarský funky techno DJ Peetboy. Tento 24 letý DJ se proslavil v Maďarsku a na Slovensku zejména svými energickými funky-tech mixy. Peetboy spolupracuje s maďarskými velikány jako např. Budai,  Sterbinszki nebo dokonce i holandskou deep houseovou legendou Jaydee (více na www.djpeetboy.com – v sekci discography doporučejeme stáhnout promo mix techfunk vol.2 ).

Lineup dále doplní zastupitelé Synaps promotion Vyškov – Luis, Hynx a kroměřížští DJs Luxus, Mag.


DJ Luxus

Biografie:
Hraje od poloviny roku 2000, kdy v kroměřížském klubu Svět (pod taktovkou vlastní House Club "33/45" Promotion) začal pravidelně pořádat residentní párty Clubsphere. Hrálo se od chilloutu, přes jungle, d’n’b, house až k technu, které mu nakonec nejvíce přirostlo k srdci a definitivně tak nahradilo mechaniky cd přehrávačů za talíře gramofonů. Po půl roce cvičení pořádá s Jurym v klubu Svět párty s názvem Technogain, která se pravidělně opakovala až do dubna roku 2002, kdy v klubu Svět dochází k ukončení produkce. V této době se věnuje hlavně producentským aktivitám a zakládá book. label Sintetik (Luxus, Cosmicc, Mag, Razzle-Dazzle), s jehož názvem pořádá nepravidelně párty v kroměřížském klubu Ponorka (V dnešní době již nefunguje). Podílí se na pořádání akcí Syptech, Paleolit, Technogain, Expire Time a klubovky pro mladé talenty Golden Stars.

Je majitelem a zakladetelem promo. book. lab. Sintetik a House “33/45” Promotion, který začátkem roku 2005 “recykluje” a znovu jej otevírá.

Aktuálně se Luxus prezentuje svým precizním energy mixingem ze tří gramofonů, založeném na spoustě tool tracků a smyček. Luxusův styl bude asi velmi obtížné “zaškatulkovat”, jedná se o jistou formu tanečního eklektismu. Při snaze co nejbližší specifikace by se jako nejvhodnější alternativa mohl jevit poněkud kostrbatý výraz “Pumping Lux-Tool Groove & Repetive Tribality Funk”. Často také vystupuje v djtandemu na tři či čtyři gramofony jako versus kombo Luxus vs. Mag.
Jako live act vystupuje pod pseudonymem Rhododünger.

Oblíbené labely: Cycle, Killa Bite, Tokomak, Stratosphere, Hardgroove, Player, Sino, Cluster, Syl:label, Refill, Kiddaz.fm

Oblíbení producenti: Samuel L. Session, Ben Sims, Marc “133” Forgery, Mark Broom, Len Faki, Deetron, Sirko Müller, Chris McCormack aka UK Gold, DJ Preach, Charles Noel aka Archetype, Don Williams

Významné kluby kde hrál: Galéria Duna (Bratislava/SK), Guru (Praha/CZ), Barumba (Olomouc/CZ), Depo9 (Olomouc/CZ), Šneckenhaus (Kyjov/CZ), Alcatraz (Vyškov/CZ), Sýpka (Morkovice-Slížany/CZ), Apollo13 (Prostějov/CZ), KD Střílky (Střílky/CZ), Music club Slady (Kroměříž/CZ)

Významné parties kde hrál: Colloseum, Celebration44, Clubgroove, Techno Tunes, Bayday, Placebo, Lexicon, Syptech, Paleolit, Cassiopea, Expire Time, Solution Loops

Hrál po boku: Hardcell (SWE), Virgin Helena (AT), Marcelo K2 /The Pusher/ (BRA), Ban Ban (BRA), Johanes Reinthaler (AT), Q-Beat (TUR), Mike Mullfinger (DE), Dr. Gonzo (LUX), Plus (PL),Toky (SK), Benco (SK), Hu (SK), Denia (SK), Mayla (SK), Lucca, Michaela Salačová, Pietro, Agent, Pavel Krejdl, Daho, Kaiser Soze, Orbith, Elektrabel, Jerry, Leo Lycra, Ian Fuzzy, Miss Renny, Dave Fish, Radan Mach, Mischa & Hubiss, Laura Level + Rodent atd.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016