PARTYINFO

 

VISION

Datum konání:
02.02.2006 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Jimmy Van M (Bedrock/USA), Rai (roxy/solstice), Joel Einhorn (roxy), Bo.dan(roxy/solstice/bukanyr.cz)

Popis:
vstup zdarma
 
 
Jimmy van M dnes na Bukanýru: posledních pár vstupenek!
Jimmy Van M zahraje zítra na Bukanýru
Američan Jimmy Van M navštíví o víkendu Českou republiku a bude doslova na roztrhání. Jeho dvě vystoupení ve Fabricu a v Roxy bude předcházet čtvrteční akce Vision v útulném prostředí pražského houseboatu U Bukanýra. Kapacita na tento mejdan je striktně omezena a máte-li zájem být u toho, je nutné si koupit vstupenku už během dnešního dne.
 

Již tento čtvrtek vystoupí na Bukanýru známý reprezentant labelu Bedrock a velmi uznáváná hvězda mezi celosvětovou DJskou špičkou - DJ Jimmy Van M (Bedrock/USA).

Zkušenosti tohoto DJe dosahují až do roku 1992 a zahrál si již po boku takových jmen
jako jsou např. djs Sasha, John Digweed, Carl Cox, Dave Seaman, Doc Martin nebo Nick Warren.
Tento čtvrtek s ním zahrají djs Rai (roxy/solstice) a Joel Einhorn (roxy). O support se postará dj Bo.dan (roxy/solstice/bukanyr.cz).

Tato party je limitována maximálním počtem 60-ti návštěvníků. Pokud budete mít zájem navštívit tento exkluzivní mejdan, máte možnost zakoupit si lístek ve středu 1. února u barmanů na bukanýrském baru. Ve chvíli prodané šedesáté vstupenky se předprodej automaticky uzavírá - kdo zaváhá netancuje :))

Na tento večer byly připraveny 2 akční ceny drinků a to Cuba Libre ve spolupráci s Havana Club a Křídla (Red Bull + vodka), oboje za pozitivní cenu 50,- Kč.

Vstupné na party s Jimmym Van M vás bude stát 200,- Kč.

Těšíme se na Vás!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016