PARTYINFO

 

TECH-HOUSE.CZ NITE

Datum konání:
18.02.2006 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Lana, Drahota, Blond, Brady
Info:
http://www.tech-house.cz
Popis:
vstup zdarma
 
 
Tech-house.cz night v sobotu na Bukanýru
V sobotu 18. 2. bude houseboat U bukanýra hostit další z dlouhé řady pravidelných parties Tech-house.cz nite.
 

Po velmi úspěšné lednové akci s tech house guru Haroldem Heathem, přichází residenti Blond, Brady a Drahota s dalším z velmi zručných DJs, tentokrát ale domací povenience. Je jím bukanýrský Lana, jehož kvality jste mohli ocenit třeba na festivalech Go Planet Roxy, Open Air Field, party s Carlem Coxem a nebo jako předskokana Gideona Jacksona na Mixu v Roxy.

Profil - DJ Lana (bukanyr.cz)

Petr navštěvuje první mejdan v té době s odlišnou taneční hudbou kolem roku 1995 a ihned začíná uvažovat o vyměně své bassové kytary za vinyly. Pomalu se tak začíná uskutečňovat. První veřejné hraní se objevuje v roce 1999 v klubu Corso, kde je mu ihned přidělen rezidentní večer. To už je ale rozhodnut se odstěhovat do Prahy.

V roce 2000 se stěhuje do hlavního města a dostává nabídku od bookingové agentury Eastbase pro neexkluzivní zastupování. Postupně se začíná objevovat ve většině pražských barech a klubech. V roce 2002 vstupuje do dnes již neexistujícího Lighthouse bookingu a zároveň začíná pracovat v obchodě Vinyl.cz. Získává rezidenturu v baru Akropolis a v roce 2003 se stává pravidelným hostem party MIX. Otevírá stage pro Carla Coxe a v létě dostává nabidky na vystupování na různých festivalech.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016