PARTYINFO

 

LA BREAKZ

Datum konání:
24.02.2006 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
breakzine stage - Matt Cantor feat. MC Sir Real (The Freestylers, UK), Philip TBC, Lautek & Kmin, Adelightchill out - Item, guests
Info:
http://www.labreakz.com
kmin@zulu.cz
 
 
Matt Cantor z Freestylers v pátek ve Fabricu
Matt Cantor patří mezi zakládající členy slavného projektu Freestylers a vy si jeho djský set můžete vychutnat už tento pátek v ostravském klubu Fabric. Spolu s ním vystoupí s mikrofonem jeho krajan MC Sir Real a za domácí DJe Philip TBC, Lautek, Kmín a Adelight. 
 

Snad každý z nás už minimálně jednou slyšel o britském projektu The Freestylers. Buď v souvislosti z jejich vynikajícími alby jako We Rock Hard, Pressure Point, nebo zatím posledním Raw As F**k.  A možná jste je viděli naživo, když předskakovali na koncertech Lennyho Kravitze. Každopádně v pátek 24. února máte možnost si užít jejich DJ show. Do ostravského klubu Fabric zavítá jeden ze dvou zakládajících členů, DJ Matt Cantor a spolu s ním jejich dvorní MC Sir Real.

Matt Cantor a Aston Harvey se spolu potkali, když oba pracovali ve studiu Fresh Records (později Freskanova) v roce 1996. První společná nahrávka Drop The Boom vyšla v roce 1998 a odstartovala jejich kariéru jako The Freestylers. Jejich zvuk má kořeny v hip hopu, na kterém oba vyrůstali, ale vyvinul se do unikátní podoby, kdy čerpají inspiraci z dancehallu, reggae, elektra, soulu, breakbeatu i drum & bassu. Je hodně syrový a hutný, ale každý si v něm najde to své. Na poslední desce Raw As F**k dokázali, že ještě nevyčerpali všechny své myšlenky a na nové, která by měla vyjít letos se např. spojili s drum & bassovým projektem Pendulum. Zkrátka jsou mistry svého řemesla, což dokládají různé prestižní ceny, které obdrželi. Za zmínku stojí i jejich živá vystoupení. Potkáte na nich jak hip hopery, tak příznivce junglu, reggae a jiných stylů.

V sestavě Matt Cantor & MC Sir Real, která se předvede v pátek 24. února ve Fabricu, sklidili již několikrát na různých tanečních akcích a festivalech po celém světě vždy velký úspěch. Druhé významné jméno na této akci bude oblíbený DJ Philip TBC, který nás opět zasvětí do tanečních zlomených rytmů od pomalejších až po ty svižné. Samozřejmě, že nebudou chybět ani domácí rolleři Lautek & Kmin a neměli bychom zapomenout na sličnou Djku Adelight, která dává přednost spíše breakům z houseovým a funky nádechem. Pohodu a klid si můžete dopřát ve speciálně upraveném Chill Outu s ovocným barem a překvapením. Pokud hledáte více informací o této akci, mrkněte na oficiální stránky www.LaBreakz.com.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016