PARTYINFO

 

FREE MONDAYS

Datum konání:
06.02.2006 - pondělí
Místo konání:
Praha - Abaton
DJs:
Bica, Anus, Elza, Crabby
Live:
Nana Zorin
Info:
http://www.nanazorin.cz
Popis:
vstup zdarma
 
 
Nana Zorin na Free Mondays v Abatonu
Únorové FREE MONDAYS IN ABATON zahájí v pondělí 6.února kapela, která je nominovaná na Hudební ceny Óčko za rok 2005 v kategorii Dance, Nana Zorin. Nechte rozhejbat své zimou ztuhlé končetiny partou, která skvěle předskakovala věhlasným Stereo MCs na jejich listopadovém koncertě v Praze. Mejdánek doplní patička DJs z formace BASETIX / INSIDE KRU Bica a Anus, dále djka Elza a dj Crabby (BASSYS sound system)
 

NANA ZORIN
Nana Zorin se vrátila s plnou parádou do hudebního podvědomí svým posledním albem, které tvoří páteř koncertů, disponuje nejen silnými melodiemi, ale i živočišnou atmosférou rockového koncertu a tanečního transu. Koncem prázdnin jsme v Poprasku mohli vidět premiéru nového videoklip k písničce Murder Song. Animovaný klip pochází z dílny studia Tobogang, kde vznikl v režii Radka Doskočila, jehož výtvarným návrhům vdechl život animátor Aleš Baumgartner.

Jedná se o první videoklip kapely Nana Zorin k jejich aktuální desce Do you want to live forever?, která vyšla v loňském roce u vydavatelství Open Idea.

Role hlavního vokalisty souboru se ujal nadaný multiinstrumentalista a skladatel Ego.L.Din, změn doznala i rytmika. Nana Zorin působí sevřeně a sehraně a dokáže strhnout publikum živelným výkonem, hypnotickou atmosférou i snadností, se kterou proplouvá mezi stylovými klišé.

Více info na www.nanazorin.cz

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016