PARTYINFO

 

METROLINE

Datum konání:
03.03.2006 - pátek
Místo konání:
Chrást - U Závor
DJs:
Paul Hawk, Martin Trax, Mind, Neuf, Lookshot, F.A.B.A.
Info:
dj.mind@centrum.cz
Popis:
start 20:30, vstup 50czk
 
 
Metroline: nová techno party v Chrástu u Plzně
V pátek 3. března se uskuteční v Chrástu u Plzně ve zbrusu novém klubu U Závor rezidentní techno akce DJe Minda, která nese název Metroline.
 

Na koho se můžete těšit? Jako headliner přijal pozvání z jižní Moravy nadějný DJ a ještě talentovanější producent Paul Hawk. Je to moravský Andreas Saag, Oliver Ho a Mark Williams v jednom. Na montérkách má visačku Paul Hawk a do techno míchačky už nějaký ten pátek přihazuje tribal, funk, vokály. Vzniklý matroš vykydnul na několik vlastních i-net releasů. EP s názvem "Rootage" je zatím úplně ten poslední.  Jeho nový sólový počin z labelu Solitare Rootage EP si můžete stáhnout zde. Přínášíme vám i jeho kompletní profil. Jeho sety jsou velice neobvyklé a naprosto originální. Jeho vystoupení si určitě nemůžete nechat ujít. Kvalita a ještě jednou kvalitka.))

Dále se představí další talentovaný DJ z Hradce Králové jménem Martin Trax. Můžete se těšit na jeho pestrou směsici kvalitního funky, groove soundu. V posledním ročníku dj champ 2005 v kategorii techno se umístil na vynikajícím třetím místě. Poté zahraje plzeňský tribal techno DJ Neuf, resident akce DJ Mind, a dále DJ Lookshot z Pig production. Večer zahájí svým setem DJ F.A.B.A. z Plzně.

Akce bude začínat již od 20:30 tak určitě přijďte včas, je se na co těšit. Vlezné bude činit 50,- kč. 

Přijďte se kouknout do nového prostoru pro cca. 100 partypeople kousíček od Plzně (MHD č. 52). Kromě DJs na vás čekají šipky, fotbálek a příjemné ceny na baru (Gambrinus 15,-, Semtex 30,-, vodka Božkov 22,-/Finlandia 40,-,…)

Těšíme se na vás!


Paul Hawk
( DJ & talent producer, sound44.com )

BIOGRAPHY
www.Paulhawk.sound44.cz
Pod „hlavičkou“ dj Paul Hawk jsem začal vystupovat někdy kolem roku 1997. Tehdy bylo započato období dlouhého vývoje, kterým si každý dj dozajista musí projít. Tomu napomohlo hraní po celé jižní Moravě, stejně jako seznámení se s agenturou Sound 44, která si mě jako první všimla a jejímž svěřencem jsem se rázem stal. Ze vzájemné spolupráce vyplynula residentura v klubu Šneckenhaus. Díky výše zmíněné agentuře jsem měl možnost hrát čím dál tím víc častěji jak v České republice, tak i v blízkém zahraničí, po boku jmen jako např. Takaaki Itoh, Scan X, Inigo Kennedy, Toky aka Rumenige, Steve Bailey aka Makaton, Johannes Heil, Felipe, Marcus Störk, Dr.Gonzo, Michel Van Tune, Packo Gualandris a další. Následovala vystoupení v rádiích FM4, Jih, Kiss Hády, Kiss Publikum.

Zvuk a styl se tedy přirozeně stával osobitějším, zkušenosti se prohlubovaly. Totéž se týkalo i tvorby vlastní produkce, což se odrazilo v podobě spolupráce s českým labelem TechEx v roce 2001, z níž vzešel vinyl TechEx 001, na jehož realizaci jsem se jako producent podílel.

Nyní se píše rok 2005. V roli dj přetrvávám již přes 8 let, což je jeden z důkazů, že techno a hudba jako taková zaujímá v mém životě jedno z nejpřednějších míst v žebříčku životních hodnot. Za blíže zmiňovaných 8 let jsem se pokusil vyspět v osobnost s originálním a temperamentním stylem „mixingu“, zvuku, stylu, kterým se snažím šířit své osobní chápání techna a elektronické hudby vůbec. Chci, aby byl set pestrým příběhem, který má svůj začátek, vrchol a konec.

Za zmínku stojí fakt, že v současnosti se prezentuji jako FINAL SCRATCH d.j. Důvodů, které mě vedly k tomuto kroku je několik. Mezi ty nejpodstatnější patří za prvé možnost hrát svou vlastní produkci a za druhé otázka dostupnosti tracků.

Za synonymum pro slovo „djing“ považuji snahu předávat radost nejen sobě, ale i jiným lidem, umění člověka za gramofony vycítit, co chtějí lidé slyšet a předat jim to v podobě kvalitního a zároveň kreativního výběru tracků a jejich osobitého, dokonalého technického podání…


Martin Trax
(Hradec Králové, martintrax.com)

O taneční hudbu se Martin zajímá již od mládí. Před tím, než se sžil s gramofony, vyvíjel svůj hudební talent při tvorbě hudby nejprve v programech typu FruityLoops, později Reason, Cubase apod. Tato průprava byla výborným začátkem. Ne nadarmo se říká, že "Tréning dělá mistra". Díky této průpravě a také hlavně díky stovkám hodin tréninku, které strávil za gramofony, se z něho stal výborný DJ, který dokáže bavit celé davy clubberů svým okouzlujícím stylem balancujícím na hranách funky techna a atmosferického tech-housu. Kombinace těchto stylů, perfektní výběr desek a přesné mixy, pomocí kterých dokáže atmosféru "vygradovat" do neuvěřitelných obrátek mu pomohl již k několika úspěchům. Mezi jeden z nich patří i účast na mistrovství České a Slovenské Republiky v Djingu - DJ Champ 2005. Ze stovek lidí, kteří se v této soutěži úcházeli o přízeň poroty se DJ Martin Trax umístil zaslouženě na 3.místě!

Hudební styl, který prezentuje je ovlivněn zejména produkcí jmen jako např. Joey Beltram, Marco Bailey, Marco Carola, Gaetano Parisio apod. Svým stylem je Martinovi nejblíže světoznámý DJ, kanaďan DJ Preach.

Martin má svou rezidentní noc v nejlepším klubu v Hradci Králové - Event Music Bar s názvem "EVENTECH".

DJ Mind (Metroline resident, djmind.net)

Vše začalo v jednom malém městečku nedaleko Plzně v Domažlicích. Zde navštívil vůbec první párty (pořádanou domažlickou crew Noisy Pioneers) a tu také všechno vzniklo. Již od malička měl silný vztah k hudbě. Postupem času ho začal stále více fascinovat djing a taneční hudba. Již od 4. třídy na základní škole byl silně ovlivněn djingem a začal produkovat amatérské nahrávky… Čas šel dál a dál až přišel rok 2003, kdy si poprvé koupil své první gramotočny. Počátky hraní byly velice barevné.)

Petr začínal hrát hip-hop, z kterého později přešel k taneční muzice, konkrétně od housu až k aktuálnímu technu. Začali se nabízet první malé klubové večírky a první účasti na parties v západočeském regionu. Momentální sound by se dal celkem těžce popsat, ale jedno je jisté. Dj Mind dává přednost kvalitě před kvantitou! Jeho styl by se dal nazývat jako svižný tech-house a techno s prvky deepu, funky, groove acid a old school a v neposlední řadě progress electro, pod taktovkou mohutné basy a také neapolských zvuků. ¨

Petr se vždy snaží zahrát co nejbarevnější set, aby se všechny tyto prvky v něm objevili a zároveň, aby posluchače zaujali! Mnoho lidí hovoří o dji Mindovi, jako o skvělém technikovi. Jako promotér má na svědomí uspořádání kolem desítky parties různého žánru, ale převážně techno akcí. Poslední dobou se začal čím dál více prosazovat v ČR což ho velice těší a je velice rád, že lidé nácházejí v jeho soundu oblibu a radost! V září 2005 se dostal do finále DJ CHAMP 2005 (mistrovství ČR a SK talentovaných djs na veletrhu HUVEL 2005 v Praze ve Veletržním paláci), kde nakonec obsadil prestižní druhou příčku!


DJ Neuf (tribal, Ingoma night resident & AON)

Neuf hraje od roku 2002 a v současnosti je jeden z mála tribal-techno djů u nás. Ze začátku více pozornosti věnoval electru, které ho provázelo až do roku 2003. Jako electro dj si zahrál ve většině plzeňských klubech, byl hostem východočeské klubovky Kick The Beat a slyšet jste ho mohli také v Táboře v klubu Garage. O rok později razantně mění výběr desek a tím i celkovou podobu svých setů. Jeho sety jsou postaveny na perkusivním zvuku s popěvky africké nebo jihoamerické kultury.

Dále se jeho sety vyznačují dlouhými přechody a častou změnou rytmiky. Od poloviny roku 2004 je zastupován anglickou agenturou AON Promotions, která se po celé České republice presentuje akcemi Foundation a Perception. 1.5.2004 se mu splnil velký sen, když dostal možnost zahájit techno stage festivalu United Islands of Prague. Festival byl financován EU ke vstupu České republiky.

Od roku 2004 si můžete každý rok poslechnout jeho promo cds s názvem Di Fondo Sonare, kterým se dostává do podvědomí široké veřejnosti. Mezi jeho oblíbené producenty patří Mark Williams, Aitor Ronda, Boriqua Tribez nebo Daniel Jacques. V budoucnu by rád navázal na tyto producenty a ukázal lidem nový směr vnímaní hudby.

DJ Lookshot (very good dj, Pigs productions)

Občanským jménem se jmenuji Jan Pilík, je mi 21 let (1984), a žiji v Rakovníku (malé město na západě středních Čech). O klubovou scénu se zajímám od roku 2002, s hraním jsem začal až 4.7.2003. Začínal jsem s Drum'n'Bassem, s Technem až asi o 3 měsíce později. Poprvé jsem hrál na akci MPSS Axion (D'n'B), která se konala 19.7.2003 v jedné rakovnické hospůdce a hrálo se asi pro 50 lidí. Poté jsem byl rezidentem rakovnického klubu Suterén, který v září 2004 padl.

V současné době jsem členem malého bookingu SPHERE (www.sphere.czechian.net), hraju oba styly a začínám s Deep Housem. Vyhovuje mi pohodový D'n'B, za svůj vzor v tomto stylu pokládám Koogiho nebo IM Cyber. Techno mám rád pomalejší, melodičtější, vyhovují mi italští producenti, vzorem jsou pro mě DJky La-Di-Da a Lucca, rozhodně ale nechci někoho imitovat. Desky nevybírám podle labelu, ale nejvíce se mi osvědčily tyto: Techno na Zync, Conform, Southsoul, Mankind, Recycled Loops, Molecular, MB Elektronics, Meta, Primate,... a D'n'B na Full Cycle, Hospital nebo True Playaz. Mezi mé oblíbené producenty patří Hertz & Johan Bacto, Danilo Vigorito, Andrew Richley & Ryan Rivera, Markantonio, Oliver Ho, Marco Bailey, Marco Lenzi, Redhead, Ladida nebo Mhonolink, z D'n'B pak London Elektricity, Total Science, Pendulum, Teebee, Klute nebo Krust & Die.

Dosud jsem hrál pouze v Rakovníku a několikrát mimo, a to na soutěži začínajících DJs 13.2.2004 na akci Beat Attack v Plzeňském DVD klubu, kde jsem se umístil na čele pořadí (4.místo), na akci Pig Fest 2 26.3.2004 v témže klubu, kde jsem vystoupil jak na D'n'B stage, tak na Techno Main Stage (pro 500 lidí), 13.8.2004 na open airu La.Bujo u Orlické přehrady (D'n'B) asi pro 300 lidí, 1.10.2004 na Underground Techno Party v klubu Ripley v Plzni, a 15.10.2004 na Tactical Breakz 02 (D'n'B) v Novém Strašecí u Rakovníka. Doma trénuji na opravdu zběsilé sestavě: Mix NUMARK 1002X, 1 gramo NUMARK DD 1520 (přímý náhon) s přenoskou STANTON 500 MK 2, 1 gramo OMNITRONIC BD 1520 (řemínkový) s přenoskou STANTON 500 MK 2, to vše připojené na starou věž SCHNEIDER s ne zrovna nejkvalitnějšími repro. Na této sestavě spolu s mým přítelem počítačem:) jsou prozatím nahrána všechna má dema.

Měl-li bych mluvit o svých ambicích, pak musím říct, že DJing je věc, u které bych se chtěl dostat na co možná nejvyšší úroveň. Chtěl bych si zahrát i na větších akcích, mým snem je hraní na některém z letních festivalů. Líbí se mi, když se lidi mým hraním baví a hudba tak přináší radost jak mně, tak jim.

DJ F.A.B.A. (talent techno massacre, starter of the night)

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016